kawis Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Witam!!! Mam pytanie odnośnie tych dwóch Radeonów jaka jest szansa ,że Radeon 9000 będzie biegał na Biosie od wersji Pro? Bo z tego cow iem to są dwie identyczne konstrukcje różniące się tylko i wyłącznie taktowaniami. Bo z tego co wiem to napewno nie da się go sztucznie podkręcić do wersji Pro. A więc pozostaje tylko zmiana Biosu. Pytam się oto dlatego ,że jest mały kryzys z gotówką a potrzebuje jakąś grafę najlepiej na wczoraj ,bo Mx-a musiałem oddać znajomemu a wujaszek domaga się zwrotu Ultry (w końcu dał za nią kiedys 18 baniek ;)). Z góry THX kawis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 co to jest Ultra??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Własnie co to za ultra za 18 baniek :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Własnie co to za ultra za 18 baniek :D :D :D chyba TNT 2 Ultra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawis Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ultra za 18 baniek to Asus V3800 z wejściem i wyjściem S-VHS i okularkami ;) Czyli Riva TnT 2 Ultra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 1.Bios od PRO niedaryda wgrac. 2.Nawet edycja biosu z wyzszymi zegarami zabardzo nic nieda ( win 9XX chodzi OK ale 2K ,XP nierozpozna karty :() Niezle namieszali w tych biosach do R9000 "RADEDIT" tego nawet niebierze PRO bez problemu. 3.Karty wcale nie sa w 100% takie same na PRO sa lepsze pamieci a i moze napiecia wyzsze. Remik.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...