Armagedon66 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Czy ktoś ma może płytę Asus K8V Delux pod AMD 64.Jakieś doświadczenia z OC na tej płycie. <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Zobacz Tu ja miałem tą płyte i mam taką w pracy za dużo na niej nie pokręcisz ze względu na brak blokady pci/agp płyta jest spox gdyby nie ten beznadziejny bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armagedon66 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Zobacz 1307837[/snapback] :rolleyes: Dzięki za pomoc.Wcześniej nie natknołem się na ten post.Bios faktycznie jest beznadziejny dla tego też nie wiedziałem jak się zabrać za podkręcanie.Jeszcze raz dziękuję Pozdrawiam.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...