emjot Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Witam. Mam problem z dwoma komputerami, na których zainstalowany jest windows 98. Na pierwszym, w momencie gdy chcemy wyłączyć komputer z "startu->zamknij komputer" zamiast się wyłączyć tak naprawdę się resetuje, czyli jakby komende "zamknij" traktował jako "uruchom ponownie" Kiedyś gdzieś coś słyszałem o problemie zamykania windowsa 98 w starszych modelach komputerów, ale nie mogę nic na ten temat znaleść. Na drugim kompie sytuacja jest bardziej "magiczna" ;) :blink: Gdy zamykamy windowsa, komputer się wyłancza i czasami przez 5 10 albo nawt 20 minut jest wyłączony, po czym samoczynnie, bez niczyjej ingerencji się włacza :blink: Tutaj podejżewam zasilacz, ale może ktoś już miał podobny problem??? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 1. na wylaczanie sie wina 98 sa latki na necie dostepne 2. pewnie masz zasyfiony, 8 lat niereinstalowany system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emjot Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 1. na wylaczanie sie wina 98 sa latki na necie dostepne 2. pewnie masz zasyfiony, 8 lat niereinstalowany system 1308616[/snapback] Ad.1 Cosik znalazłem, ale nie pomaga. Ad2. System był przeinstalowany 3 miesiące temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...