timmon24 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 tak jak w temacie ktoś z sieci posyła mi trojany blokujące programy p2p . Posiadam firrewal Kerio zablokowałem wszystkei adresy IP połaczenia przychodzące ,odłączyłem sieć a nadal ta osoba może mi wysyłac trojany blokujące p2p . Co w tej sytuacji zrobic bo już niemam siły. Czy zablokowac jakieś porty mam zablokowany port 5000 co jeszcze zrobić? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Zablokuj sobie wszystkie porty i zrób regółe przepuszczającą pakiety tylko z tych portów z których kożystasz , czyli np. 80 , 25 , 110 etc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 przepraszam ze pytam ale jaki przedział portów powinienem ustanowić tzn od 1-20000 jaka liczba ma być ostatnia. Wiem i rozumie juz jak ustawić wyjątki na porty które korzystam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 przepraszam ze pytam ale jaki przedział portów powinienem ustanowić tzn od 1-20000 jaka liczba ma być ostatnia. Wiem i rozumie juz jak ustawić wyjątki na porty które korzystam 1308375[/snapback] 65535 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Wyciagnij wtyczke ;) to najlepszy sposob. Albo innego firewalla wyprobuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Wyciagnij wtyczke ;) to najlepszy sposob. Albo innego firewalla wyprobuj 1308791[/snapback] to nic nie da ;> zadzwoni ktos do jego mamy powie ze mu przez wyciagnieta wtyczke net nie działa ;p i juz wtyczka na miejscu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...