piterq1991 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) Witam Sorki napewno taki temat już był ale muszę mieć szybką odpowiedź bo zaraz chyba pójdę zamówić. Mam zamiar sobie wymienić pamięci. Teraz są 2x256 Jedne nayana (mają rok) i drugie kingstone(mają pół roku) zwykłe. Ile za nie bym wziął. I teraz pytanie jakie kupić do konfingu co mam w podpisie. Myślałem nad kindstone hyperX 433 ale z tego co zauważyłem to juz ich nie sprzedają. Potrzebna są mi jakieś porządne żeby się trzymały długo.Czekam na propozycje. Dzięki:) A i po poźniejszej wymianie zasiłki na tagana jakiegoś chciałbym odpalić F1. Więc tak żeby wytrzymały coś takiego. Edytowane 3 Marca 2005 przez pikolo61 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Geile Ultrax. Świetne możliwośći o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...