bbc20000 Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Mam angielskojezyczna wersje WindowsXP. Chcialbym miec mozliwosc wyboru polskiej i angielskiej zestawu klawiszy. To bylo dosc proste do zrobienia w poprzednich wersjach windows ale w XP nie wiem jak to sie robi. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Przeciez wielu z was pisze poprawna polszczyzna to jak to jest ze nikt nie wie jak to ustawic polska klawiature w Windows XP ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Mam angielskojezyczna wersje WindowsXP. Chcialbym miec mozliwosc wyboru polskiej i angielskiej zestawu klawiszy. To bylo dosc proste do zrobienia w poprzednich wersjach windows ale w XP nie wiem jak to sie robi. :?: PANEL STEROWANIA - OPCJE REGIONALNE - JEZYKI - SZCZEGOLY :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...