Gość watow Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Bylbym w dzieczny gdyby ktos sie podzielil zemna wiedza (najlepiej swoimi doswaidczeniami) o cieciu mostkow L3 w bartonie bo nie mam pojecia jak sie za to zabrac :mur: wolnosc dla mnoznikow :legal: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 wystarczy bateria 9v podłacz do niej 2 druciki i przytknij je do jednej i drugiej strony mostka zaiskrzy sie i przepali sie moscik przetestowałem to na Athlonie 1200MHz a tak pozatym to poco przepalasz mosty na bartonie przeciez z tego co wiem to mnoznika nie odblokujesz na nich to działało na starszych procach watpie zeby ci sie udało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 (edytowane) brzmi strasznie :) a no bo widzisz nosze sie z tym zamiarem od duzszego czasu i zasilke nie dlugo zmienie to bedzie okazja zeby wycisnac max z procka http://www.ocinside.de/go_e.html?/html/wor...d_painting.html zerknij na to Edytowane 4 Marca 2005 przez watow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 jesli masz bartona wydanego po 39 tyg 2003 roku to nawet cementowanie mostkow nie odblokuje mnoznikow (joke) , koniec i kropka , jesli masz plyte na VIA mozesz zrobic moda na Mobile laczac 2 mostek od prawej L5 i mnoznik zmienic tylko pod winda specialnym programem , nic wiecej nie wskurasz ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) a co z ustawienim ratio na sztywno bedzie dzilac? jezeli tak to lepiej bedzie przepalic wszystkie i zrobic drutmoda czy lakierowac? a pozniej jak pozbyc sie lakieru? :) Edytowane 5 Marca 2005 przez watow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...