Tilo Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Witam. Jestem tu nowy i kupiłem wczoraj krte graficzną GE FORCE 5500 i jak zainstaluje gre i chce w nią zagrać to na początku mi się zwiesza i musze go zresetować i tak w kółko mam też problem z odtwarzaczami filmowymi po włączeniu tylko jest głos ale nie widać obrazu z góry dzięki. :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Witam. Jestem tu nowy i kupiłem wczoraj krte graficzną GE FORCE 5500 i jak zainstaluje gre i chce w nią zagrać to na początku mi się zwiesza i musze go zresetować i tak w kółko mam też problem z odtwarzaczami filmowymi po włączeniu tylko jest głos ale nie widać obrazu z góry dzięki. :mellow: 1308281[/snapback] Zainstaluj inne sterownik nawet starsze, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThonThar Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 A jaka miales wczesniej karte graficzna? Jak miales radeona to musisz niestety przeinstalowac system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tilo Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Też miałem GE FORCA ale 2 i wszystko szło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q-pa Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 tez polecam stery - najnowssze albo jakies starsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...