Geezer Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 - przy umowie na 24 m-ce. Migracja "z dołu" (128) GRATIS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) netto? brutto? limit ten sam? zapewne brutto, bo obecnie po 99bodajże jest... na 24miechy to tak średnio... Edytowane 3 Marca 2005 przez Lucas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lead Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 To tylko dla nowych ktorzy podpisza umowe na 24 m-ce ? Co ze starymi uzytkownikami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geezer Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 To tylko dla nowych ktorzy podpisza umowe na 24 m-ce ? Co ze starymi uzytkownikami ? 1308772[/snapback] Nie, migracja będzie możliwa ! ("z dołu", tj. z Neo128 = GRATIS + aneks do umowy). Taki program "lojalnościowy"/ Cena ok. 90 PLN z VAT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Padzio Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 To może obniżą ceny na pozostałe opcje i Neo 128 bydzie za ok.50 zł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMax Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 hmmm w sumie mi by to stykalo jak by to bylo brutto.. ale qrde cfana TF SA sie zabezpieczyla umowa na 2 lata;//// a niezbyt mi sie to usmiecha , zwlaszcza ze net szybko teraz tanieje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 ciekawe czy neo 1024 tez potanieje do np. 130zl z vat to bym sobei zmienil moja 640 na ta bo 25 gb to jak sie spreze starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 A skad masz to info ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 ja mam obecnie neo 640 ( tzn to jest stara 512 ;) ) i niedługo kończy mi sie umowa.. Planowałem zmienic na 128 bo to jednak różnica 139 zł a 70.. Ale jak to dokładnie jest? Jakie są teraz ceny?Jak podpisuje umowe na 24 miesiące to ceny się zmieniają? Ile zapłace od kwietnia za neo 512 przy umowie na 2 lata ..Zakładając , że bede z nimi kontynuował umowe = coś ktoś o lojalności wspomnał.. :) Z góry dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 eee ale to za 9 dych z jakim limitem ??hehe no i vat mozna odliczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@wid Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 o właśnie, limit też ważna sprawa, choć u mnie router od neo blokuje porty i p2p nie działają, więc limit to bymi starczył 3 gb ;) ale wole mieć więcej jakbym kiedys zajrzał do instrukcji albo poczytał w necie i odblokował te porty:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 moze byc nawet 10 mbit za 15zł, jak sa limity transferu to ja dziekuje za takie lacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Nie kazdemu zalezy na limicie. Ja np jade na 25Gb limicie i nie wykorzystuje tego nawet w 50% :D Wiec wole miec lacze 10Mbit z limitem 50GB niz 1Mbit bez limitu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lead Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Ale jak ktos ma teraz neo 512 to od kwietnia jak podpisze aneks na 2 lata to bedzie placil po 90 czy jak ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Ludzie, myślcie - koleś rzucił info i uciekł, zarejestrował się chyba specjalnie żeby to napisać. Pewnie to jakaś bzdura, 'info z pierwszej ręki' :lol: Dobre, nikt o tym jeszcze nie słyszał, nigdzie nie napisali a Wy już się cieszycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Padzio Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Jeśli kłamał, TO NIECH JEGO BACHORY BĘDĄ CZARNE!!!!! :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 A co jeśli to jakiś nigga... 8-) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Padzio Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 No to niech będą skośnookie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Hehe u mnie w Pozku za 139 zl masz 1,5 mb i jeszcze C+ lub HBO gratis :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...