Skocz do zawartości
Geezer

Neostrada 512 Od Kwietnia Br. Za... 90 Pln !

Rekomendowane odpowiedzi

To tylko dla nowych ktorzy podpisza umowe na 24 m-ce ?

Co ze starymi uzytkownikami ?

1308772[/snapback]

Nie, migracja będzie możliwa ! ("z dołu", tj. z Neo128 = GRATIS + aneks do umowy).

Taki program "lojalnościowy"/

Cena ok. 90 PLN z VAT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam obecnie neo 640 ( tzn to jest stara 512 ;) ) i niedługo kończy mi sie umowa.. Planowałem zmienic na 128 bo to jednak różnica 139 zł a 70..

Ale jak to dokładnie jest? Jakie są teraz ceny?Jak podpisuje umowe na 24 miesiące to ceny się zmieniają? Ile zapłace od kwietnia za neo 512 przy umowie na 2 lata ..Zakładając , że bede z nimi kontynuował umowe = coś ktoś o lojalności wspomnał.. :)

Z góry dzieki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o właśnie, limit też ważna sprawa, choć u mnie router od neo blokuje porty i p2p nie działają, więc limit to bymi starczył 3 gb ;) ale wole mieć więcej jakbym kiedys zajrzał do instrukcji albo poczytał w necie i odblokował te porty:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, myślcie - koleś rzucił info i uciekł, zarejestrował się chyba specjalnie żeby to napisać. Pewnie to jakaś bzdura, 'info z pierwszej ręki' :lol: Dobre, nikt o tym jeszcze nie słyszał, nigdzie nie napisali a Wy już się cieszycie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi