kocurek Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 używałem tego programu od paru miesięcy i działał rewelacyjnie, ostatnio zmieniłem mobo i napęd dvd i pojawił się problem kiedy wybieram źródło filmu program nie reaguje, rozwija normalnie ścieżkę do napędu i nic,próbowałem na wersji 1.0 i 1.1, z twardziela normalnie ripuje ale ma problem z napędem, mam szukać nowszej wersji czy co? nagrywarka z innymi programami(power dvd,nero) działa normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Potrzebujesz sterowników forceASPI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 nie pomogło, poza tym te stery z linku wg nero są z 2002 roku zainstalowałem easydivx ze starego niezbędnika i ripuje aż miło (zAC3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...