blueangel Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 chodzi mi dokladnie jak zrobic polecenie w girderze aby na pilpicie wyswietlal sie tytul granej w winampie muzyczki, slyszalem ze jest cos takiego mozliwe tylko nie wiem jak to zrobic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andlukas Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 chodzi mi dokladnie jak zrobic polecenie w girderze aby na pilpicie wyswietlal sie tytul granej w winampie muzyczki, slyszalem ze jest cos takiego mozliwe tylko nie wiem jak to zrobic ???zaloz makro a w nim dwa polecenia: pierwsze ktore pobierze tytul okna winampa: w zakladce okno ustaw: 'pobierz podpis' jako cel ustaw winamp.exe, mozesz tez zaznaczyc winamp v1.x (tak jest u mnie) teraz w polu X/Timeout[ms] wpisz nazwe zmiennej do ktorej girder wklei tytul okna winampa teraz dodaj drugie polecenie ktore wyswietli OSD a jako jego tresc podaj nazwe zmiennej uzytej w pierwszym kroku, obowiazkowo umiesc te zmienna w nawiasach kwadratowych sposob ten znalazlem na forum elektroda.pl a na www.girder.nl jest do pobrania gotowy plik .gml dla winampa w ktorym jest to uzyte a takze sporo innych sztuczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...