wampir Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Mam do wyboru te 2 karty cenowo wypada 20 pln na korzysc HIS. Ktora brac nie zalezy mi na DVI. Ktora z nich ma lepsza jakosc obrazu , bezproblemowy TV-out. O krecenie nie pytam bo to dla 9000 nie przynosi ponoc efektow czy sie myle ? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Jak do ciebie to radze GIGABYTE a jak komuś skaldasz kompa to HIS bo tanszy :) :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 A najlepiej to Saphira. Dokładnie taka sama jakość jak Gigabyte, a cena nawet niższa niż HIS 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 A gdzie dostane Saphira w Krakowie w apollo maja HIS- 360pln , GB-380 pln a o saphirze to galy wywalaja jak sie pytam :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ja też mam pytanie?? Jutro zmieniam mojego GeForca tylko zastanawiam sie dokładnie na co??Może jakaś mała pomoc?? THX!! Sorry że sie dołączam do do tego topicu ale nie bede robił nowego :wink: Do 600 zł. max 650zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...