Tasslehoff Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Zaden problem :) Juz znalazem dobra cene w proline.pl Przynajmniej sa dostepne, no ale zeby wszystkie Freezery znikly z allegro ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 A doliczyłeś koszty przesyłki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 spoko spoko, proline jest u mnie w miescie, pujde pieszo [: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ja też u nich zamawiam. Niesty nie mogę do nich osobiście podejść ;) Ale zamawiam spory pakiet więc wysyłka się rozłoży :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ja również kupiłem w Proline, tyle, że odebrałem osobiście :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 czy Frezer 64 na płycie k8ns-939 będzie wiał do góry lub na dół czy w lewo lub w prawo ?? Chodzi o ustawinie podstawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 czy Frezer 64 na płycie 1576005[/snapback] Do góry i na dół jak chcesz tylko tak go możesz ustawić , lewo prawo odpada a szkoda :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Mam freezerka 64 od dzisiaj, wrazenia: Wczesniej mialem Pentagrama QVC100 i zawsze bylo slychac delikatne szumienie, zawadzal mi o RAM :-P a arctic cichutki, kompaktowy i na dodatek wydajniejszy, a na DFI porzadkuje obieg powietrza w obudowie ,bo wieje do tylu :) Temperaturki na Venice 2.7GHz,1.43v i AS 5: idle: 38 stress: 48 Ogolnie polecam, omijac szerokim lukiem pentagramy i kupowac freezery, ktore na dodatek sa tansze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 ,bo wieje do tylu :) 1576135[/snapback] CZyli założyłes go poziomo wiatrakiem skierownym do przodu obudowy :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 a co w tym takigo dziwnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 CZyli założyłes go poziomo wiatrakiem skierownym do przodu obudowy :huh: 1576252[/snapback] U mnie też wieje do "tyłu" No i chyba to jest najlepsze rozwiązanie... wiec o co Ci chodzi :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 CZyli założyłes go poziomo wiatrakiem skierownym do przodu obudowy :huh: 1576252[/snapback] Zgadza sie, najlepsze rozwiazanie, cieple powietrze od razu jest wyrzucane przez tylnie wiatraki w obudowie, to chyba dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 no umnie troche rozczarowanie. oczywiście cichszy od box-a ale za to temperatury o jakieś 8 stopni poszły w góre. na dodatek mam załozone dwa wentylatory. grzeje sie jak nie wiem. jak serwuje po necie to temperaturka siega 40-41st idle 34-35. nie mam pojecia czemu tak jest. a jeszcze pastą as5 jest posmarowany proc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 zaloz jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 a ten freezer 64 wejdzie bezproblemowo do mobo abit an8 chodzi mi o to czy nie bedzie zawadzal o ten OTES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 witam. jutro dojdzie do mnie athlon64 3000+ (venice) BOX i mam zamiar zmienić chłodzenie na Freezer 64. czy wystarczy mi żeby chodził proc na około 2500mhz czy za słabe chłodzenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Wystarczy. U mnie chłodzi 2800MHz @ 1,45v Temp w stresie 40 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaruś :) Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Gdzie dopaść najtaniej freezerka64? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 @ dem a jakiej pasty uzyles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 wlasnie dem jaka pasta, jakie pamieci (ustwienia tez) i jaka plyta :) ?? no i zasilacz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Arctic Ceramique, Pamięci 2x512 BH5, DFI NF4, NeoTec 420W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 na moim sprzęcie też chyba powinno te 2500mhz wyciągnąć ... mam Geile te ze srebrnym radiatorem a reszta to pasi chyba jak najbardziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 odpowiem na pw przy okazji: powinno wyciagnac na 100% tyle ile procek zrobi do tych 1.45V (venice), czy tam 1.55V (winchester). Taktowanie ma mały wpływ na ciepło, za to napięcie duży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 to przy okazji tylko jedno zapytam: czy wystarczy mi narazie box wentylator na niego bedzie wial z zasilki jeden i wyciagajacy wentyl. jadro to venice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 freezer jest znacznie lepszy, "na razie" znaczyłoby bez oc? Jak tak to tak... ale do oc z boxowym moze byc gorzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 tzn jak gorzej ? :D moze miales doczynienia z box-em ? jaka jest roznica tem. ? np. w idle bedzie ponizej 40C ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam czy Freezer 4 ma automatyczną regulację obrotów,przejrzałem cały topic ale odpowiedzi nie widzę, na stronie producenta także. Proszę o odpowiedź dla mnie ważna jest automatyczna regulacja(komp jest włączony w nocy). Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Nie, nie ma niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam! Przeczytalem topic i widze ze niektorzy maja duzo nizsze temperatury ode mnie :mur: Moje temp to: -1800mhz idle:37-38*C stres:43-45*C -2700mhz 1.36v idle:38-39*C stres:45-48*C Pasta ta co w zestawie MX-1! Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez DeeJayWaski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam czy Freezer 4 ma automatyczną regulację obrotów,przejrzałem cały topic ale odpowiedzi nie widzę, na stronie producenta także. Proszę o odpowiedź dla mnie ważna jest automatyczna regulacja(komp jest włączony w nocy). 1591433[/snapback] ale jak podlaczyc do mobo to mobo moze samo regulowac, albo kupisz regulator za 10 zl i tez bedziesz mial regulacje, tylko ze reczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...