wukash1 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Mam problem z zainstalowaniem sterownikow do mojej karty graficznej(nvidia vanta 16MB). Wczesniej, gdy mialem win ME wszystko chodzilo dobrze, wczoraj zainstalowalem win 2000, no i chcialem zainstalowac stery. Znalazlem sobie na stronce nvidii sterowniki (ponoc do wszystkiego co z logiem nvidii)pod win 2000, ale mimo tego, ze po przeprowadzeniu instalacji pisze, ze instalacja zostala przeprowadzona pomyslnie, zrestartuj kompa, to po restarcie dalej sterow nie ma. probowalem juz z wieloma sterownikami pod win 2000 jakie tylko znalazlem na necie ale niestety ciagle to samo niby sie instaluja ale nie dzialaja. moze ktos wie o co chodzi. z gory dziekuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 do takich starych kart trzeba uzywac starych detonatorow :) u mojego kumpla bylo to samo na win 98 :] nie uzywaj nowych sterownikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msb12 Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 popieram przedmówce mi nie chodziły nowsze zdaje sie że zaintalowałem 21.coś tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...