EdiSk8 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Witam, posiadam wzmacniacz z Unitry ZRK FM-AM STEREO RECEIVER AT 9100 (odpisałem ze wzmachola) od jakiegoś czasu wyczówam że prawy głośnik ciszej gra a zarazem słychać lajtowe "pierdzenie" - nie jest to wina głośników ponieważ zmieniałem kanały na wzmacholu i za każdym razem działo się tak gdy głośnik był podłączony do prawego kanału na wzmacholu. Czasem działa wszystko okej lecz za jakiś czas znów jest to "pierdzenie" :-| nie wiem co może być przyczyną tego, co moge zrobić ? co jest nie tak ? POMÓŻCIE Z góry dzięki za wszelkie porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Heh to zależy czy znasz się na elektronicy i będziesz umiałto sam naprawić, jeżeli tak spytaj się na tu http://elektroda.pl/rtvforum/search.php?mode=results jeżeli nie no cóż wizyta u elektronika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...