tomulus Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Witam Czy ktos ma moze ta plyte albo ma mozliwosc uswiadomienia mnie co do opcji C.I.A w biosie. Znaczenie skrotu i zastosowanie C.I.A jest mi znane ale po wejsciu do biosu i wlaczeniu w/w funcji mam mozliwosc ustawienia C.I.A w trybie: Sports, Turbo, Cruise, Racing, Full..... , Niestety nie moglem znalezc znaczenia tych ustawien i jakie maja wlasciwosci etc etc Dzieki za podpowiedz Tom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamdul Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 nic nie daje wedlug mnie testowalem i naprawde znikome róznice . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Dzieki, nie bawilem sie wczesniej w C.I.A a zglupialem doslownie jak zobaczylem opcje Turbo ..Sport.... etc. etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...