kryST1an Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Witam Właśnie złożyłem koeljną wersję swojego chłodzenia i tym razem w planie mam destyl+algol. Zadnego spirytusu bo wiem, że to od niego wszystkie szopki [spirol albo bols ;) ]. Tylko otwieram sowjego algola...wlewam troszke do zbiorniczka w ktorym chcialem go spreparowac z destylem...a tam jakieś zielone farfocle! Dawno go nie używałem i w sumie nie pamiętam czy one to powinny byc ale jakoś mi się nie wydaje! Czy ktoś może mi potwierdzic lub zdementowac istnienie farfocli w algolu? :) Pozdrawiam i proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Ja sprawdzilem u siebie i niby na samym dnie sa tam jakies zielone farfocle (to chyba kawalki antyglona :D ) ale butelkiu pruc nie bede zeby sie przekonac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryST1an Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 dzieki wielkie. u mnie to plywa w calym opakowaniu. moze jak potrzasniesz to tez wyplynie? :) Coz... chyba cos innego sobie znajde. Nie mam zamiaru znowu sobie zawalic jakimis odchodami calego ukladu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Wlej to poprostu przez jakies sitko albo gaze i bedzie git. Glon to raczej nie jest bo skoro Algon ma mr. Glonka zabijac to raczej nie mozliwe zeby zylo cos takiego w nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 mi tam algol nie bardzo sobie z żyjątkami radził, czego nie mogę powiedzieć o copalu, który imo. radzi sobie lepiej (śmierć żyjountkoum!!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Ja nie narzekam :D Wlalem ze 3 nakretki wewnetrzne do 1.5 litra wody i nikt mis ie jeszcze nie wprowadzil i oby tak zostalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...