Pasat01 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Witam. Mam dość uciążliwy problem. W programie graficznym z którego często korzystam mam zaprojektowane wzory do druku, które są zapisane w osobnych, posegregowanych plikach. Otwierają się w osobnych oknach edycji z linijką po bokach, lecz po zmianie systemu z Win98 na WinXP, okna są mniejsze i tekst nie czytelny, oczywiście można użyć lupy i powiększyć, ale jest to uciążliwe. Próbowałem to poprawić przy pomocy „Właściwości Ekranu / Wygląd” , ale nic to nie pomogło, również program takiej funkcji nie posiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasat01 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 http://members.lycos.co.uk/pasat01/foto/zebra.jpg Powyżej załączyłem link jak ten program wygląda i mniej więcej jak wyglądają te okna. PS. Pewnie zastanawiacie się dlaczego jest to takie ważne, odpowiadam. Ponieważ, przy otwarciu gotowego projekty, okno jest takie małe że nic nie widać, a jeżeli użyje lupy to powiększa do niesamowitych rozmiarów i tekst lub rysunki mieściłyby się dopiero przy złączeniu sześciu monitorów. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...