wilczek Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 wiecie skąd można sobie ściągnąć filmiki kranked 1/2/3 bo na kazie jest tylko 4 i New World Disorder 2 Fat Tire Fury a szukam NWD 1 Może macie jakies linki skąd można sobie ściągnąć te filmiki, bo ta kaza i DC mnie troche jush denerwoje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 TEż mam tylko 4, innych (Kranked) nie udało mi się ściągnąc. Ale znalazłem też kilka fajnych filmów o tematyce MTB. Ride to the hills; AKMTB production 2;Crusty Demons of dirt 3; New world disorder; Noirth Shore Extreme 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 a znasz może jakies linki skąd można je pościągać czy ściągałeś z kazy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Wszystko z Kazzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 ja mam pare plytek (8 czy 9) z roznym filmikami - takze krankedy 1, 2, 3, 4 w 720x???. jesli nie wiesz skad sciagnac to popytaj/poczytaj pl.rec.rowery - dawno nie czytalem ale moze tam znajdziesz linki. btw 1 czesc krankeda byla przynudna bo ciagle chlopaki zjezdzali z jakichs mont everestow i stawalo sie to monotonne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Na kanale IRC #rowery sa osoby ktore maja m.in te filmy i wybranych moga wpuscic na FTP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...