WormBoy Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Ładuje się pasek windy i kiedy powinien otwierac się pulpit monitor się poprostu wyłącza. Wiatraki się kręcą dalej.Próbowałem przywracać ostatnią dobrą konfigurację i nic ,zrobi skana nic nie znajduje,ładuje się wida i potem się wyłącza. Komp nie podkręcany ,chyba nic nie było nowego instalowane(przy żonie to się stało więc na pewno nie wiem) Komp uruchamia się tylko w trybie awaryjnym. Sprzęt nie jest podkręcany A2000,MSI KT3 Ultra2,barracuda 60gb,zasiłka to jakiś syf 350W,radek 9700pro Miałem już problemy z zawiasami,które zniknęły po zmianie zasiłki,ale skoro w trybie awaryjnym działa ,więc chyba nie to... Pomóżcie proszę!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Hmm mi to wyglada tak jakby ktos ustawil za wysokie odswiezanie dla monitora. Sproboj to zmienic w trybie awaryjnym i odpal winde normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Monitor się wyłącza, czy ekran staje się czarny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 UFFFF... Juz działa :) Wywaliłem stery od grafy, uruchomił się normalnie,a po zainstalowaniu sterów znowu to samo(monitor się wyłączał,dioda gasła, a nie był po prostu czarny).Wyjąłem kartę i ją poczyściłem-jak na razie pomogło-wszystko jest ok. Chociaż po uruchomomieniu chciał wysłać chyba z 8 raportów do billa... Mam nadzieję,że to koniec problemów . Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 jesli bedziesz to mial znowu to w awaryjnym ustaw izsze odswierzanie, a teraz sprawdz jakie masz i czy karta nie dodaje, mialem tak z gf2 zamiast 75 79 zamiast 85 89 itpobiawy byly jak u Ciebie. Sprawdz w menu monitora lub powerstripem np. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...