Skocz do zawartości
WormBoy

Działa Tylko W Trybie Awaryjnym

Rekomendowane odpowiedzi

Ładuje się pasek windy i kiedy powinien otwierac się pulpit monitor się poprostu wyłącza.

Wiatraki się kręcą dalej.Próbowałem przywracać ostatnią dobrą konfigurację i nic ,zrobi skana nic nie znajduje,ładuje się wida i potem się wyłącza.

Komp nie podkręcany ,chyba nic nie było nowego instalowane(przy żonie to się stało więc na pewno nie wiem)

Komp uruchamia się tylko w trybie awaryjnym.

Sprzęt nie jest podkręcany

A2000,MSI KT3 Ultra2,barracuda 60gb,zasiłka to jakiś syf 350W,radek 9700pro

Miałem już problemy z zawiasami,które zniknęły po zmianie zasiłki,ale skoro w trybie awaryjnym działa ,więc chyba nie to...

Pomóżcie proszę!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UFFFF...

Juz działa :) Wywaliłem stery od grafy, uruchomił się normalnie,a po zainstalowaniu sterów znowu to samo(monitor się wyłączał,dioda gasła, a nie był po prostu czarny).Wyjąłem kartę i ją poczyściłem-jak na razie pomogło-wszystko jest ok.

Chociaż po uruchomomieniu chciał wysłać chyba z 8 raportów do billa...

Mam nadzieję,że to koniec problemów .

Dzięki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli bedziesz to mial znowu to w awaryjnym ustaw izsze odswierzanie, a teraz sprawdz jakie masz i czy karta nie dodaje, mialem tak z gf2 zamiast 75 79 zamiast 85 89 itpobiawy byly jak u Ciebie. Sprawdz w menu monitora lub powerstripem np. pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi