Skocz do zawartości
maly86

Obudowa, Sciana...

Rekomendowane odpowiedzi

no i mam pomysl, aby przerobic moj komputer, ale... nie wiem jak wstawic szybe do bocznej sciany obudowy, tzn nie wiem jak wyciac w tej scianie i czym, moj wymyslony symbol, moze ktos zna jakis sposob, aby nie poniszczyc i taki bardziej domowy... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam lepszy pomysł- idziesz do mnie i ja ci to zrobie wyżynarką :P

edit: weźcie lepiej mu wytłumaczcie że wyżynarka to łądnie zrobi ;]

Edytowane przez osek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo mi sie wydaje albo to jest kolejny topic jak wyciąć okno w obudwie .

Dobrze bybyło poszukać na forum topicu o tym a puźniej zakładać nowy jak sie czegoś niezrozumiało !:)

No ale to tylko moje zdanie... i nikt nie musi sie zemna zgadzać......

POZDRAWIAM !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rycho to jest także zdanie 99% myślących ludzi na tym forum, więc nie masz się co tłumaczyć, poprostu trzeba ostro i dobitnie zwracać uwagę na głupotę kolejnych forumowiczów, czego ten topic jest przykładem, może to lenistwo, może głupota albo bezczelność, ale jedno jest pewne - koledze .maly należą się bonusy w postaci punktów i ostrzeżenie, że czasami jednak warto wysilić mózgownicę i poczytać trochę skarbicę wiedzy, jaką jest forum Tweak'a :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja siem prawda zgadzam...

.maly czys Ty na oczy wogule widział kiedykolwiek warsztat i miałes jakiś ciezki sprzet typu wyzynarka w recach? :lol: gdybyś miał to bys 'niemądrych' za przeproszeniem pytań nie zadawał... kazdy kto miał piłe w rękach wie ze da się nią przeciąć deske... wiec analogicznie... metal tez sie da czymś przeciać.. Jeszcze można by przymruzyć oko gdyby taki topic był tu pierwsy raz.. ale co tydzien to samo pytanie.. jak i czym wyciąć.. no ludzie.... wy jesteście moderzy czy niedzielni gracze.... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...