Windows XP Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Witam. Sciągam sobie pewien duuży plik Bittorrentem (ponad 4gb.), dochodzi do 94% i nagle wyskakuje bląd -- ERROR 28 No space left on device Na dysku twardym mam jeszcze wolnw 20 GB. Próbowalem przenosic go z folderu do folderu, ale dalej tak samo. Z innymi torrentami jest normalnie. PS. Korzystam z Bittornado 0.3.7 HeLp >!<>!<>!<>!< :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sphinx90 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 napewno masz windowsa 98, a windows 98 nieobsługuje plikow wiekszych niz 4 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windows XP Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Nie, mam WIN XP PRO , ale rzeczywiście pisze coś W BITCOMETcie że plik ma ponad 4 gb. Moze da sie jakos zwiekszyc ten limit pliku ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 convert x: /FS:NTFS Inaczej sie nie da. (x - litera dysku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windows XP Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Rozumiem że należy zmienić format plików z FAT32 na NTFS. Ale czy wtedy utrace wszystkie dane (ponad 100gb) ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiSC Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Ale czy wtedy utrace wszystkie dane (ponad 100gb) ????Nie powinieneś, aczkolwiek zawsze jakieś ryzyko istnieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 ja konwertowalem na ntfs i spowrotem na fat i nic sie nie stalo, ale lepiej uzyj partition magic 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 ja konwertowalem na ntfs i spowrotem na fat i nic sie nie stalo, ale lepiej uzyj partition magic 8 1309459[/snapback] Wlasnie nie, nie uzywaj Partition Magica do konwersji FAT32 -> NTFS. Lepiej skorzystac z tego narzedzia dolaczanego do Windowsa XP ('convert'), ktore jest mniej zawodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windows XP Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Jak wpisuje w wierszu polecen polecenie na format, wyskakuje....(obrazek) Czy mimo to convertowac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 (edytowane) Na dysku, ktory chcesz skonwertowac masz zainstlaowany i odpalony system totez pliki sa uzywane. Wcisnij T, powinna ci sie pojawic jeszcze jedna informacja a mianowicie taka, ze wolumin nie mozna zostac odmontowany i czy zaplanowac konwersje przy restarcie systemu. Potem zrestartuj komputer i konwersja zostanie wykonana przed zaladowaniem systemu. Edytowane 4 Marca 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Wlasnie nie, nie uzywaj Partition Magica do konwersji FAT32 -> NTFS. Lepiej skorzystac z tego narzedzia dolaczanego do Windowsa XP ('convert'), ktore jest mniej zawodne. 1309522[/snapback] oczywiscie chodzilo mi o konwertowanie ntfs na fat, u mnie zadne dane sie nie uszkodzily wiec jest ok, robilem kilka razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 oczywiscie chodzilo mi o konwertowanie ntfs na fat, u mnie zadne dane sie nie uszkodzily wiec jest ok, robilem kilka razy. 1310654[/snapback] Fakt, znowu moje przeoczenie, ostatnio cos za czesto i sie to zdarza. Generalnie do Partition Magica nic nie mam, samemu u siebie kilkakrotnie konwertowalem, powiekszalem/pomniejszalem partycje z zadowalajacym rezultatem, ale z doswiadczenia wiem, ze czasami potrafi mu odwalic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Konwertowalem partycje za pomoca PM i CONVERT. Za kazdym razem bylo bez problemu... ale na dysku nie mialem danych. Czy jeden, czy drugi - wole nie ryzykowac. Nigdy nie wiadomo, co moze sie stac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...