jonzi Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 helou. Mam dokument składający się z JEDNEJ strony i chcę aby to samo było w np. 4 egzemplarzach na jednej kartce (pomniejszone). Dobra, biore w ustawieniach drukowania '4 arkusze na stronę'. Wtedy drukuje pomniejszone, ale tylko 1 kopię. Jeśli zwiększę liczbę kopii to niestety nie drukuje kolejnych kopii na 1 kartce tylko pojedynczo pomniejszone na oddzielnych kartkach. Czy zna ktoś rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 skopiuj ta strone 4 razy.. tak żeby dokument miał 4 strony, wszystkie takie same i wtedy wydrukuj tak jak opisałeś i powinno być ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 no właśnie zapomniałem dopisać, że tak jest troche niewygodnie....czy nie da rady w inny sposób? to może być troche uciążliwe przy dużych ilościach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 no niestety używanie msoffice na dłuższą mete jest uciążliwe ;) na ile sie orientuje to cieżko to bedzie jakos zautomatyzować.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) Sprawdz tak(nie testowane): Zakres stron Strony: 1,1,1,1 _____________- Edit Sprawdzilem, działa. Edytowane 3 Marca 2005 przez sgj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 dzięki mistrzu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...