SpEEdO Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Mam okazje kupic ta wlasnie nagrywarke w nizszej niz rynkowa cenie i teraz mam pytanko: JAK WAM SIE TA NAGRYWARKA SPRAWUJE ? (napiszcie wszystko co powinienem wiedziec, czy sprawia jakies problemy itd. ogolnie wady i zalety...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 W tej nagrywarce kusi przede wszsytkim cena... ja kupilem za 250zl, nawet sie nie targowalem, plytki wypalam rzadko i nie powinno byc problemow, ale podobo LG psuja sie dosc czesto i 10 plytek tygodniowo to moze byc juz za duzo... a poza tym luz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Bierz i się nie czaj bo to dobra cdrw!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 na plytkach platinum wypala 700mb w jakies ~2:20 jeszcze nie 'zwalila' ani jednej plytki za taka cene to polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...