syty Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 witam wszystkich uczestnikow.mam taki maly problem jedna kieszen od hdd mi nie dziala a po odlaczeniu cd-romu zaczyna dzialac czy wiecie moze czy to jest uszkodzony zasilacz czy cos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edii Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 witam wszystkich uczestnikow.mam taki maly problem jedna kieszen od hdd mi nie dziala a po odlaczeniu cd-romu zaczyna dzialac czy wiecie moze czy to jest uszkodzony zasilacz czy cos innego 1309218[/snapback] nie mam pojecia moze czas na nowego kompa B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syty Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 nie mam pojecia moze czas na nowego kompa B) 1309286[/snapback] ten komp ma 2 miesiace to chyba niejest czas aby go zmienic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edii Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 ten komp ma 2 miesiace to chyba niejest czas aby go zmienic :) 1309301[/snapback] jak nie kompa to co ? :mur: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecio Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Sprawdz podlaczenie kabli. Czasem tez mialem takie jaja jak sobie przez przypadek wpialem zle. tzn mobo-----|(hdd)----| sprobuj tak : mobo-----|-----|(hdd) Na pewno jakies rozwiazanie pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syty Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) kable sa dobrze podlaczone i wlasnie jak pisalem odlacze cd-rom kieszen dziala podlacze i spowrotem nic.acha i chodzi mi o podlaczenie produ. Edytowane 4 Marca 2005 przez syty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edii Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Sprawdz podlaczenie kabli. Czasem tez mialem takie jaja jak sobie przez przypadek wpialem zle. tzn mobo-----|(hdd)----| sprobuj tak : mobo-----|-----|(hdd) Na pewno jakies rozwiazanie pomoze. 1309320[/snapback] :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edii Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 :blink: 1309338[/snapback] sproboj wymontowac i zamontowac jeszcze raz zasilacz moze cos pomoze :huh: ------------------------------------------------------------------------------------------ Polak nie kaktus musi pić !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 a zworki kolego dobrze poustawiałeś?? do edii - mózg sobie wymontuj...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syty Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 a zworki kolego dobrze poustawiałeś?? do edii - mózg sobie wymontuj...... 1310892[/snapback] Tak zworki sa dobrze wczesniej na tym samym podlaczeniu wszystko dzialalo.dzisiaj nawet zasilacz sprawdzalem i to samo.czy to moze byc uszkodzona plyta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Zobacz, czy jakaś ze zworek nie jest ustawiona na cable select. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...