fishboun Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Witam serdecznie :) Mam male pytanko spotkal sie ktos kiedys z procesem ( w win2k ) o nazwie mmm.exe Pojawilo sie to u mnie stosunkowo niedawno mianowice dzisiaj po swierzej instalacji windy :wink: . Kozystajac z Process explorera doszedlem do tego ze jest to proces noname nie majacy zadnych procesow pod soba problem polega na tym ze za chiny nie mogiem go wywalic a przez caly czas puszcza jakies dziwine pakiety w eter :mur: . Uzywam Avast`a nic nie wykrywa tak samo panda jak i mks :/ . Chcialbym prosic o jakies informacje na temet tego procesu...... co to ?........jak sie tego pozbyc ????..... i jesli to virus to 3m go wykryc ? pozdrawiam fishboun@irc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiSC Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Witam! Proces wydaje się być conajmniej podejrzany ;) (przynajmniej ja się z takim nie spotkałem). Skoro nic go nie wykrywa to sprawdź go Hijackthis może przy jego pomocy się dowiesz czy masz to wywalić czy nie. Loga z Hijack-a wklej na http://www.hijackthis.de Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 to program MixMaster Mike's Drink Guide, czyli programik o drikach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...