killua Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Taki oto sobie tekst widnieje w Moj asystent. "Jest 1888 nowych postów.( Zobacz ) Brak z nich to odpowiedzi na rozpoczęte przez Ciebie tematy." A ile to jest "Brak" ?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Pomyśl trochę. Brak to brak. Zastąp to zerem i już wszystko jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Troche niegramatycznie, wiec i troche bez sensu, ale idzie sie przyzwyczaic. To jest prawie jak slawetne tak/nei :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Uczciwie: tak nas też to wkurza. Niestety to jest spowodowane tym, że Invsion przygotowując strukture do plików tłumaczeń nie przewidział, że są takie dziwne języki gdzie np odmienia się rzeczowniki. Jasne możemy to poprawić, pewnie kiedyś to zrobimy, ale nie jest to priorytet bo wymaga znaczących zmian w oprogramowaniu forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 A może wystarczy zamienić "brak" na "zero"? Zero z nich <--- chyba brzmi lepiej, nieprawdaż? Chyba że w innym miejscu forum będzie głupio brzmieć? Nie znam się na strukturze ipb :| . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 A ne jest to przypadkiem zmienna :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ja mam taki problem, że po kliknięciu na "mój asystent" i "karta" nic się nie dzieje. Używam Opery 7.54. W Internet Explorerze działa ok. Ktoś pomoże? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Włącz Operę i wciśnij F12. Zaznacz opcję: Blokuj niechciane wyskakujące okna (3 opcja od góry). Musi rozwiązać sprawę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Cholera, tak się zastanawiam czy jest coś czego nie wiecie :) Wielkie dzięki Crosis. Chyba bym na to nie wpadł, a na pewno nie prędko. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 A mi np. klikając na asystenta na stronie glownej forum wyskakuje to okienko ale zamiast asystenta otwiera sie ponownie w nim strona glowna forum... musze wejsc do jakiegos dzialu i kliknac wtedy. mam FF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Z FF nie korzystam, więc nie pomogę :( Może zapytaj w jakimś temacie o FF na oprogramowaniu lub na sieciowym oprogramowaniu. Mogiel tak się składa, że kiedyś miałem ten sam problem i szukałem rozwiązania. W końcu mi się udało i teraz cieszę się, że mogłem Ci pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 A mi np. klikając na asystenta na stronie glownej forum wyskakuje to okienko ale zamiast asystenta otwiera sie ponownie w nim strona glowna forum... musze wejsc do jakiegos dzialu i kliknac wtedy. mam FF 1414248[/snapback] Tak sie nieraz dzieje w FF. Bardzo rzadko, ale jednak. Raczej nie jest to spowodowane jakimis zmianami opcji, bo caly czas wszystko mam tak samo, a jednak trafia sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Tak sie nieraz dzieje w FF. Bardzo rzadko, ale jednak. Raczej nie jest to spowodowane jakimis zmianami opcji, bo caly czas wszystko mam tak samo, a jednak trafia sie. 1414759[/snapback] Mi sie tak dzieje zawsze, ale powiedzmy ze to nie jest blad o wysokim priorytecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...