Skocz do zawartości
kronoss

Pomóżcie Co Wybrac Asus Czy Gigabyte

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy jest sens brać wersję z 256 MB, wielkich przyrostów wydajności w przypadku 4 potoków nie zyskasz. Zwłaszcza, że za jakiś czas w tej okolicy cenowej będzie już 8-potokowy 6600gt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

winfast, msi, asus hmmm raczej nie dobre sa. ale wolał bym kupic pov(asus oem) jest tanszy a to samo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość kamilwrc

winfast, msi, asus hmmm raczej nie dobre sa. ale wolał bym kupic pov(asus oem) jest tanszy a to samo

1310037[/snapback]

:mur:

Wymieniłeś jedne z najlepszych firm jako shit.... gratulejszyn.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1310037[/snapback]

no tutaj to żeś dowalił :mur: wymieniłeś najlepsze firmy na rynku i twierdzisz że nie dobre są, taa pov jest lepsze napewno :blink: nie kupuj bo 256mb jest zbęde weź sobie winfasta 128 lub sparkla, miałem sparkla i każdy mniejwięcej idzie 530/650 a winfasy idą około 700 na pamięciach lecz jak narazie słabno na rdzeniu bo około 450 ale myśle że to się zmieni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zle mnie zrozumieliscie!!! chodziło mi tylko o asusy!!!! popniewaz pov sa to te same karty a tensze, wiec asus cena/jakosc przegrywa i o to m chodzi!!! :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każde tanie karty graficzne mają lipne wypozażenie :mur:, a więc taki Pov ma marne wyposażenie, a jest tani, Gainwardy są droższe od innych firm, bo są przetaktowane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Padzio,a od kiedy GF6600 mają 4 potoki  :mur: A co do tych MB....to rzeczywiscie nie ma sensu 256 ! Bierz gigabyte'a 128mb i juz....

1309802[/snapback]

A od kiedy architektura 4x2 to 8 potoków ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marcos ty mnie nie ucz, a pov nie ma lipnego wyposazenia :mur: zobacz na msi, daje dibre wyposazenie. a p taki gainward, gowno daje, no oprocz gwary d2d 3letniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...