Skocz do zawartości
Destiny

Kamerki Cyfrowe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Nie do konca wiedzialem gdzie ten watek umiescic ale jakos sie udalo :)

Jestem obecnie na kupnie kamerki cyfrowej, takiej sredniej klasy. Nie za bardzo sie orientuje na co zwracac uwage w jej wyborze itd dlatego prosilbym o jakies rady itd.

Zalezy mi na tym zeby miala dobry zoom optyczny, mozliwosc robienia zdjec ktore pozniej latwo mozna wrzucic na kompa.

Cena raczej ze sredniej polki. Nic drogiego ale tez nie chlam.

Co mi poradzicie??

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Nie do konca wiedzialem gdzie ten watek umiescic ale jakos sie udalo :)

Jestem obecnie na kupnie kamerki cyfrowej, takiej sredniej klasy. Nie za bardzo sie orientuje na co zwracac uwage w jej wyborze itd dlatego prosilbym o jakies rady itd.

Zalezy mi na tym zeby miala dobry zoom optyczny, mozliwosc robienia zdjec ktore pozniej latwo mozna wrzucic na kompa.

Cena raczej ze sredniej polki. Nic drogiego ale tez nie chlam.

Co mi poradzicie??

Pozdrawiam

1309743[/snapback]

Polecam Panasonic NV-gs10, matryca 800 000 picsel, oczywiście czym ma więcej tym lepiej ale tyle to teraz standart. Zdjęcia możesz olać, rozdziałka 800x600, za 500 zł dostaniesz cyfraka 3-4 mil pic zdjęcia nie porównywalneDobrze jest jak ma wejście i wyjście IEEE1394.

Oczywiście dwa lata gwarancji.

Narazie tyle :-P :-P :-P :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojawiło się dużo nowości w extra cenach .Warto więc odświeżyć wątek.

Sprawdź testy kamer . Testy będą robione co klika dni ./www.hdtv.com.pl/ Największym powodzeniem cieszą się kamery Panasonica .cena kamery trój przetwornikowej http://www.kupujemy.pl/items/_kameracyfrow...nvgs75/_/0?cuid

zaś NV GS 17 http://audiovideo.com.pl/product_info.php?...products_id=663 pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi