Destiny Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Witam. Nie do konca wiedzialem gdzie ten watek umiescic ale jakos sie udalo :) Jestem obecnie na kupnie kamerki cyfrowej, takiej sredniej klasy. Nie za bardzo sie orientuje na co zwracac uwage w jej wyborze itd dlatego prosilbym o jakies rady itd. Zalezy mi na tym zeby miala dobry zoom optyczny, mozliwosc robienia zdjec ktore pozniej latwo mozna wrzucic na kompa. Cena raczej ze sredniej polki. Nic drogiego ale tez nie chlam. Co mi poradzicie?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Witam. Nie do konca wiedzialem gdzie ten watek umiescic ale jakos sie udalo :) Jestem obecnie na kupnie kamerki cyfrowej, takiej sredniej klasy. Nie za bardzo sie orientuje na co zwracac uwage w jej wyborze itd dlatego prosilbym o jakies rady itd. Zalezy mi na tym zeby miala dobry zoom optyczny, mozliwosc robienia zdjec ktore pozniej latwo mozna wrzucic na kompa. Cena raczej ze sredniej polki. Nic drogiego ale tez nie chlam. Co mi poradzicie?? Pozdrawiam 1309743[/snapback] Polecam Panasonic NV-gs10, matryca 800 000 picsel, oczywiście czym ma więcej tym lepiej ale tyle to teraz standart. Zdjęcia możesz olać, rozdziałka 800x600, za 500 zł dostaniesz cyfraka 3-4 mil pic zdjęcia nie porównywalneDobrze jest jak ma wejście i wyjście IEEE1394. Oczywiście dwa lata gwarancji. Narazie tyle :-P :-P :-P :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locoloco Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 Pojawiło się dużo nowości w extra cenach .Warto więc odświeżyć wątek. Sprawdź testy kamer . Testy będą robione co klika dni ./www.hdtv.com.pl/ Największym powodzeniem cieszą się kamery Panasonica .cena kamery trój przetwornikowej http://www.kupujemy.pl/items/_kameracyfrow...nvgs75/_/0?cuid zaś NV GS 17 http://audiovideo.com.pl/product_info.php?...products_id=663 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...