tumi Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Witam Mam plyte Epox 8KTA+ uzywam Win ME. Problem mam taki: mam zainstalowana dzwiekowke (razem z plyta) i wszystkie sterowniki. Wykrywa ja w menadzeze urzadzen i pisze ze wszystko jest OK. Problem w tym ze jak w panelu sterowania daje media to w zakladce audio nie znajduje nic, pisze ciagle ze nie ma urzadzen do muzyki. Czasem wyskakuje tez blad z plikiem kernel32.dll. W czym jest problem bo nie moge w ohole sluchac muzyki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIMAKNS Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 siemka mam pomysł na twój problem zainstaluj sobie windowsa xp tam nie trzeba żądnych sterowników :razz: i wszystko wykrywa automatycznie,ale zainstaluj sobie tak abys mial 2 systemy na 1 pc i sobie poprostu sprawdzisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 ale w tym bylo wszystko dobrze, zrobilem tylko jeden reset i koniec, po tym resecie caly dzwiek nawalil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Odinstaluj sterowniki zrestartuj kompa zainstaluj ponownie - moze pomoze W biosie wyłacz i wlacz ponownie karte LIMAKNS: dobry genialny pomysł , win xp za darmo nie chodzi kilkaset złoty trzeba wydać, idiota, lepiej juzby było kupic jakas karte dziekowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 juz odinstalowywyalem sterowniki i na nowo instalowalem bios tez robilem :( mam tez inna karte wiec wlozylem ja i ta na plycie wylaczylem ale nic to samo, wiec nawet inna karta nie pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LIMAKNS Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 (Cloperflake) TY JESTES JAKSI DZIWNY JEŻELI WSZYSTKEI PŁYTY MASZ ORYGINALNE PRZECIEZ XP CHODZI NORMALNIE NAAAWET PIRACKIE I NIEWYZYWAJ MNIE TAK OSTRO BO JAK SIE W QRZE TO BĘDZIE Z TOBĄ ŹLE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 to jak nikt nie ma pomyslu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 LIMAKNS pierwsze i ostatnie ostrzezenie. 1. nie pisz z capsem 2. na forum tempimy piractwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...