durczyn Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 NAKAZANO MI ZROBIĆ DO SZKOŁY STRONE WWW O TEMATYCE SPRZETU KOMPUTEROWEGO, ORAZ CO JAK ZROBIĆ I INNE PYTANKO DO WSZYSTKICH JEŻELI NIE MACIE NIC PRZECIWKO WYKORZYSTANIA WASZYCH ZDJĘĆ DOMOWYCH PRZERÓBEK ITP, TYLKO SPRZĘTU, CHŁODZENIA ITP TO JE BYM WYKORZYSTAŁ I INNYM POKAZAŁ JAK MACIE COŚ PRZECIWKO TO MÓWCIE:] niewiem czy opublikuje strone, na 90% nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Raczej musialbys do kazdego z osobna wlasciciela danego zdjecia, ktore chcialbys wykorzystac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 est pare moich artow w faq, jest cos gdzies tam, mzoe gfotki jakies tez....tylk oto stare raczej bedzie....jak by co, to z zastrzezeniem, ze tylko do szkoly mozesz korzystac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 (edytowane) zaczyna mi stronka ładnie wychodzić, może opublikuje, ale fakt w razie fot, osobiście będe pisać do autorów, aczkolwiek więcej jak z 6 fot to niezapożycze Edytowane 4 Marca 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Ja wyrażam zgodę na wykorzystanie moich zdjęć przerobionej karty graficznej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Kurde,żeby all ludzie tacy byli:):P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...