petrumi Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 witam, pytanie byc może bardzo proste ale chcę się upewnić. mam kamery DV Sony i na obiektywie jest napisane f52mm. mam możliwość zakupu dośc tanio (moim zdaniem bo za 100zł) obiektywu , tu cytat:"NAKŁADKA RYBIE OKO NA GWINT 52mm RENOMOWANA FIRMA BEROFLEX". Czy to zadziała z kamerą czy jest przeznaczone tylko do aparatów fotograficznych ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 witam, pytanie byc może bardzo proste ale chcę się upewnić. mam kamery DV Sony i na obiektywie jest napisane f52mm. mam możliwość zakupu dośc tanio (moim zdaniem bo za 100zł) obiektywu , tu cytat:"NAKŁADKA RYBIE OKO NA GWINT 52mm RENOMOWANA FIRMA BEROFLEX". Czy to zadziała z kamerą czy jest przeznaczone tylko do aparatów fotograficznych ???? 1310035[/snapback] pewnie że zadziała,tylko powiedz mi po co Ci "fiszeye" do kamery? do aparatu to rozumiem,bo sam pstrykam,ale do kamery? zreszta - twoja sprawa - ale zaskoczyłes mnie,więc prosze za wyrozumiałośc pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...