Kaeres Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Macie jakies wieksze mozliwosci zalatwienia przedniej szyby do samochodu Mitsubishi Colt `92 3 drzwiowy. Tylko prosze o pomoc takich, ktorzy maja/znaja dostep do uzywek, do szrotow ew. samochodow po wypadku z taka szyba. Zalatwic ja sobie potrafie ale cena nowki to kosmos wiec chcialbym cos w cenie 50% nizszej. Bede zobowiazany. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 ja szybki kupuję u Oblińskiego na brynowie TU ICH SKROMNA STRONKA Ceny, które zapłaciłem za czołową szybę z wprawieniem: BMW 325 E 39 - 450zł VW Passat V5 2.5 TDI B5 - 440zł FSO 125p - tajemnica B) jak widzisz są tani. szyby są produkowane przez te same fabryki a od "oryginału" odróżnia je jedynie brak firmowego znaczka. a szybkę ze szrotu może uda ci się wyrwać za jeszcze mniejsze $ ale pewnie będzie cała porysowana - kapa. BTW: gratuluję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Kaeres, co zrobiles ze szybke popsules? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 zapomniał zapiąć pasy :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 podkrecil nawiew :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...