Skocz do zawartości
Kanghoy

3dmark 2001SE mi sie wysypuje ;(

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli niedawno kupiłeś grafikę to może to być właśnie ten problem - spotkałem się z GF4 MX440 , które w grach 3D chodziło dobrze , a w 3DMark zawsze się wysypywało - wymieniłem grafikę i jest o'k - dziwne uszkodzenie grafy , ale takie też widać ma miejsce .

Poza tym przychylam się do sugestii przedmówców - najprawdopodobniej coś ci się może przegrzewać (rdzeń karty) nawet jeśli chodzi na fabrycznych ustawach...

Przyjrzyj się uważnie grafice - może to tylko kwestia zrobienia "przeciągu" w obudowie...

A kwestie procesora też bym nie pozostawił tak sobie - może masz qler do d...y - AMD lubią dobre chłodzenie...

A w przyszłości podaj konfig - zawsze łatwiej się czegoś doszukać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam ten sam problem... nie jest to wina grafy lecz: albo procka albo ramu albo mobo... bo jak miałem te 3 podzespoly inne to bylo oki... nie jest winą temperaturka... ani zasilacz... CZORT WIE CO TO ZA CHOLERSTWO... niedlugo zmieniam mobo wiec sie okaze czy to mobo czy nie mobo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie... przy bodajrze 15-stym teście wyłazi mi świnai w pulpit i progs sie zamyka ;(. CO zrobić? Czego to może być skutkiem? [sorx,jeśli już było] :cry:

Tak samo jak ja miałem ten problem to nikt nie wiedział :lol: Ale udało mi się dojść co było nie tak.

Jeśli masz wersję 300, to musisz zainstalować najnowszą 330 i będzie ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi