Kanghoy Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Własnie... przy bodajrze 15-stym teście wyłazi mi świnai w pulpit i progs sie zamyka ;(. CO zrobić? Czego to może być skutkiem? [sorx,jeśli już było] :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meynard Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Przyczyna moze byc podkrecenie czegos a jesli nie podkrecasz to nie wiem co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 nie....wszystko chodzi na firmowych ustawieniach ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 moze cos ci sie grzeje za bardzo i to jest glowna przyczyna - czy w gierkach zdarzalo ci sie takie cos ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 24 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2002 Może coś więcej sprzęt, system itd ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Jeżeli niedawno kupiłeś grafikę to może to być właśnie ten problem - spotkałem się z GF4 MX440 , które w grach 3D chodziło dobrze , a w 3DMark zawsze się wysypywało - wymieniłem grafikę i jest o'k - dziwne uszkodzenie grafy , ale takie też widać ma miejsce . Poza tym przychylam się do sugestii przedmówców - najprawdopodobniej coś ci się może przegrzewać (rdzeń karty) nawet jeśli chodzi na fabrycznych ustawach... Przyjrzyj się uważnie grafice - może to tylko kwestia zrobienia "przeciągu" w obudowie... A kwestie procesora też bym nie pozostawił tak sobie - może masz qler do d...y - AMD lubią dobre chłodzenie... A w przyszłości podaj konfig - zawsze łatwiej się czegoś doszukać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 jest jeszcze jedna ewentualnosc ( ja tak mialem ): za slaby zasilacz. Jesli masz w kompie jakas 250 lub (niedajboze) 200 to tez moze byc powod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 AFAIR Kanghoy ma: TB 950MHz mobo - MSI na KT133 albo KT133A GF2MX Aha i jeszcze jedna sprawa - czy mozliwe zeby na tej mobo w BIOSie nie mial wskaznika temperatury procka ? Bo on nie moze znalezc, a szuka juz jakis tydzien 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Zainstaluj jakiś program w stylu Mother Board Monitor to się dowiesz czy jest czujnik czy nie a Sandra też podaje temp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Sprawdż też stery i direct x :) Zreinstaluj 3d marka! Ale tak wogóle to jak nie kręciłeś to troche dziwne!!! :) Z reguły jak się coś grzeje to się wywala ale to przynajmniej u mnie zawsze na Którejś grze! :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ja mam ten sam problem... nie jest to wina grafy lecz: albo procka albo ramu albo mobo... bo jak miałem te 3 podzespoly inne to bylo oki... nie jest winą temperaturka... ani zasilacz... CZORT WIE CO TO ZA CHOLERSTWO... niedlugo zmieniam mobo wiec sie okaze czy to mobo czy nie mobo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Własnie... przy bodajrze 15-stym teście wyłazi mi świnai w pulpit i progs sie zamyka ;(. CO zrobić? Czego to może być skutkiem? [sorx,jeśli już było] :cry: Tak samo jak ja miałem ten problem to nikt nie wiedział :lol: Ale udało mi się dojść co było nie tak. Jeśli masz wersję 300, to musisz zainstalować najnowszą 330 i będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 A skąd dorwać tego 330? Bo faktycznie mam 300... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...