Oni Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Mam Creative GF4 TI 4200 64ddr i na np:Counter Strikie nigdy nie spadaly mi FPS po nizej 88FPS ,dzis kupilem GF4 MX 4000 128DDR Ginward no i myslalem jak ona ma 128 DDR raz tyle co 4200 to bedzie jeszcze lepiej , a tu totalne rozczarowanie na counter strike nic powyzej 42FPS ,grafika sie zlewa grac sie nie da ,co tu jest nie tak obojetnie jakie sterowniki zawsze to samo max 42 FPS czasem na ulamek sekundy skoczy na 88 i tyle znowu 42 FPS .Prosze o podpowiedzi co moge zrobic zeby na tej 128 ddr tez miec 88 FPS non stop i grafika byla wyrazna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 geezas kupiles mx gdy miales ti? wracaj do starej grafy. <_< tak to jest jak sie nie wie nic o kartach graficznych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Jeszcze w dodatku zdecydowana większość MX4000 ma szynę do pamięci 64bit. Ten topik to dla żartu założyłeś? Przyznaj się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 matko nei wiem na czym miała polegac ta zmiana :| bo co? 4mx ma wiecej ramu? blah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oni Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 (edytowane) No wlasnie bo wiecej ramu , z waszych odpowiedzi widze ze tego MX moge biednym podarowac i wrucic spowrotem do TI 4200 Dziki za odpowiedzi Edytowane 4 Marca 2005 przez Oni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Mozesz podarować go moderacji forum czyli np. mnie.... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 he he wow fajna zamiana tez zamienie chyba swojego P4 na P3 :D aa co raz sie zyje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oni Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) To moze podpowiedzcie jaka karte kupic do max 200 euro ,Tylko Nvidia ,ATI nie wchodzi w gre. czy np: ta karta jest dobra czy tez jakies cos i lepiej nie kupowac ?? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...5173270912&rd=1 Pozdrawiam Edytowane 14 Marca 2005 przez Oni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Gf 6600 GT na AGP moze a moze 6800 odchudzoną modowalną tego nie kupuj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...