BiAłY Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Co sadzicie o tych butach jako do chodzenia na wiosne-lato: 1325538[/snapback] Zajebiście odpustowe, w życiu bym ich nie założył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Co sadzicie o tych butach jako do chodzenia na wiosne-lato: 1325538[/snapback] Eee jakieś diody by się do podświetlenia przydały... A to z boku to siateczka? Pamiętam jakieś buty, które oglądałem miały z boku taką cienką siateczkę - buty chyba do chodzenia po domu tylko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
top-trendy Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 (edytowane) WWW.TOP-TRENDY.COM tam są zajebiste buty Prosto z USA Edytowane 21 Marca 2005 przez top-trendy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Czy ktos z Was jest moze zorientowany ile powinny kosztowac Nike Shox Elevate TB ? Interesuje mnie cena w naszym kraju, ale w necie nie moge znalesc ceny nigdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 ja tam jestem zwolennikiem zwykłych trampków :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 ja tam jestem zwolennikiem zwykłych trampków :D 1341609[/snapback] To tak jak Will Smith w "Ja Robot" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Czy ktos z Was jest moze zorientowany ile powinny kosztowac Nike Shox Elevate TB ? Interesuje mnie cena w naszym kraju, ale w necie nie moge znalesc ceny nigdzie. 1341570[/snapback] chodzi Ci o te Elevate tak?? jesli tak to wlasnie przedwczoraj sobie takie kupilem...399zeta (specjalna promocja z 599zl!!) http://www.and1.drt.pl/buty/!nike/shox...loczerwone.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Pytanie zadalem dlatego, ze tez sobie takei kupilem- wczoraj. Czerwono- biale. Ale zaplacilem wiecej- 449zl. Ciekawe czy ty buciki sa wytrzymale, bo za taka cene to nie ma sie co oszukwiac, ze bede wymagal od butow sporej wytrzymalosci i wygody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość VanillaCoke Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 a moze te? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45703292 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Co sadzicie o tych butach jako do chodzenia na wiosne-lato: 1341827[/snapback] te już troszke lepsze, ale też takie banańskie dla dresa :D no ale degustibus non est disputandum :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 (edytowane) a nie de gustibus?;) Edytowane 22 Marca 2005 przez PL4Y3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Jedynie co w nich wyglada troche dresiarsko (Twoj tok myslenia), to chyba ten kawalek podeszwy pod pieta. Ale ogolnei buciki wypas. Fajnie sie w nich chodzi i sa super wygodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45816693 Tylko jedno pytanie: Co o nich myślicie? Cena kusząca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 ehhh niektorzy sa naprawde jacys porabani na punkcie dresiarstwa <_< <_< dlaczego niby sa te NIKE dresiarskie?? widziales jakiegos dresa w takich?? swieca sie jak psu jajca?? nie..normalne bialo czerwone, ladnie wyprofilowane butki, z ORYGINALNYM tylem (pieta)... no ale wybacz...przeciez na pewno byly wymyslone/stworzone dla i PRZEZ dresow!!! tak to musi byc to...i z tego co wiem (czytalem) zostaly pokazane w Atenach 2004..no ale przeciez tam (na olimpiady) same dresy jezdza!! widzial kazdy napewno ceremonie otwarcia...i co?? same dresy szly <_< <_< :lol: :lol: aha no i na koniec...przeciez Vince Carter tez jest dresem no nie?? bo nosi takie butki.. niektorzy to maja chyba kompleksy albo sa strasznie zazdrosni...podobnie jak z ciemnymi szybami w furze, spojlerami itp..przeciez to wszystko DRESIARSKIE no nie?? :mur: :mur: :mur: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 @lukk spokojnie nie kazdemu te buty sie musza podobac. A to ze ktos takie buty ma za dresiarskie, to tylko dlatego ze w zyciu ich nie widzal ani nie mial na nogach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 @lukk spokojnie nie kazdemu te buty sie musza podobac. A to ze ktos takie buty ma za dresiarskie, to tylko dlatego ze w zyciu ich nie widzal ani nie mial na nogach. 1343769[/snapback] alez ja jestem spokojny <_< nie "KAZE" aby sie wszystkim podobalo..ale dlaczego od razu dresiarskie?? tak samo z tuningiem fury..jeden lubi tak a drugi tak...ale nazywac ciemne szyby od razu dresiarskimi??(a tak ludzie robia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Taka mentalnosc ludzi i tego nie zmienisz.... Zreszta nie sadze, ze on wogole ma podstawy do dyskusj, nie widziala, nie zalozyl, nie uzywal, wiec ocenia zdjecie a nie buty chyba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Mi sie tam one tez nie podobaja, po prostu nie pasuja mi takie kolory do meskich butow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Jak Ci sie nie podopaja kolory, to akurat duzo wersji kolorystycznych jest do wyboru. I nie musze one byc wcale z bialym. Ale nie wiem czy sa dostepne w Polsce. Ja sie jedynie z takimi spotkalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 do chodzenia na codzien raczej nie... no chyba ze by byly jakies inne wersje kolorystyczne ale i tak to cos pod pieta wyglada yyy y y y y :D a do kosza/na sale napewno sa zajebiste i moglbym takie miec :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 a może takie coś ? :) http://military.pl/s/m/OSB1130.html jestem pewien ze są solidne :twisted: a i wyglądają całkiem niezle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 www.1but.pl - czy ktos tam kupowal? czy to solidna firma??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Ja teraz przyczatowalem takie AND 1, za 290 zetka.. ogladalem, porzadnie wykonane, kupuje zaraz po swietach. Wygladaja tak samo jak te tylko tam gdzie sa te szlaczki to one sa niebieskie bez zadnych udziwnień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 www.1but.pl - czy ktos tam kupowal? czy to solidna firma???Nie wiem czy warto kupowac buty przez internet, moim zdaniem jednak trzeba je przymierzyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Ja teraz przyczatowalem takie AND 1, za 290 zetka.. ogladalem, porzadnie wykonane, kupuje zaraz po swietach. Wygladaja tak samo jak te tylko tam gdzie sa te szlaczki to one sa niebieskie bez zadnych udziwnień.Jaki to model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Jaki to model? 1348867[/snapback] PROPEL (te co sa na zdjeciu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 @Neon69 Postaram sie pokazac moje buty po roku chodzenia - AND1ny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 w moim temacie nie dostąłem odpowiedzi więc tu pytam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45785586 są ok ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Neon69 kupujac ostatnio buty zwrocilem uwage rowniez na te AND 1. Fajnie wygladaja, rowniez wydaje sie ze pozadne, ale jakos bardziej do chodzenia na codzien, niz do uprawiania jakiegos sportu. Przynajmniej takie bylo moje odczucie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Nie wiem czy warto kupowac buty przez internet, moim zdaniem jednak trzeba je przymierzyc. 1348778[/snapback] o jee no pewnie ze przyxmierzyc normalnie ale kupic potem mozna online :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...