PartyBOY Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Pierwsze markowe butki kupiłem jakieś 8 lat temu :wink: Były to fantastyczne Nike AIR MAX :) Cieszyłem się nimi przez jakieś 2 sezony, potem poszła poduszka w jednym laczku i dalej systematycznie zaczęły się sypać... Potem miałem kilka par Adików i Pumaczy..., jedne Pumy mam do dzisiaj i używam czasami na rower itd. ... W ostatnim sezonie korzystałem z czarnych Reeboków typ basketball, mam je do dzisiaj. Co prawda pękła w nich cholewka i coś tam jeszcze się rozdarło, ale są to małe defekty, które nie przeszkadzają raczej w użytkowaniu. 2 tyg. temu kupiłem nowe Reeboki też do kosza, białe z niebieskimi wstawkami. Wyglądem po prostu powalały. Niestety po tygodniu użytkowania coś się zaczęło pruć, jakiś szew zaczął puszczać i oddałem je na gwarancji. Wczoraj dostałem zwrot gotówki i dziś kupiłem nowe butki, też pełne :) firmy New Balance. Dodam jeszcze tylko, że są to oficjalne buty Polskiej Reprezentacji BB na ten sezon :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 A posiada ktos moze te Pumy Speed Cat (oryginalne)? Slyszalem rozne opinie na temat Pumy, a nie chcialbym wtopic 350 PLN w buty, ktore zaczna sie rozwalac po jednym sezonie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 A posiada ktos moze te Pumy Speed Cat (oryginalne)? Slyszalem rozne opinie na temat Pumy, a nie chcialbym wtopic 350 PLN w buty, ktore zaczna sie rozwalac po jednym sezonie :/ 1544217[/snapback] To jest wlasnie problem ja tez chce je kupic ale kusza mnie podroby z allegro za 140 zeta a sezon chyba w nich przechodze.350 to duzo za duzo za buty tego typu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 jak szukacie pożądnych butów polecam conversy :-) brykałem w takich do kostki lato, jesień, zimę,wiosnę -> pastowałem może 5 razy - przeżyły,, dla mnie to baardzo dużo, nieraz buty obracałem w pył w 3-4mce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 To jest wlasnie problem ja tez chce je kupic ale kusza mnie podroby z allegro za 140 zeta a sezon chyba w nich przechodze.350 to duzo za duzo za buty tego typu. 1544235[/snapback] Raczej wytrzymaja.... Ale lepiej nie kupuj, bo qwa juz prawie mam dziure w podeszwie :blink: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 ja mam workery już drugi rok, jak nie trzeci, i chodze w nich cały rok, wiasna, lato, jesień, zima, nawet w nich ćwicze na w-f, tylko piętki troche przetarte w środku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Odświeżę temat :) Okiem znawcy, podróbki czy nie? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58168593 Zapytałem go czy dostanę gwarancję... zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Odświeżę temat :) Okiem znawcy, podróbki czy nie? Zapytałem go czy dostanę gwarancję... zobaczymy. 1576448[/snapback] Raczej nie , moim zdaniem orginal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Napisał że dostaję 3 miesięczną rękojmię więc chyba ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Napisał że dostaję 3 miesięczną rękojmię więc chyba ok... 1576464[/snapback] ale zastanow sie czy chcesz takie paskudztwo kupowac.. przynajmniej nie sa biale ale i tak wygladaja koszmarnie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Wiesz...kwestia gustu...moim zdaniem też łoryginały... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Jeszcze mi się podobają te http://www.1but.pl/index.php?o=6&detail_id...ria=6&brand=110 ankieta, ktore lepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 To są oryginaly. Ten gosc tylko takie sprzedaje. Wyglad to juz kwestia gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 (edytowane) IMO zdecydowanie drugie. Te And1 wyglądają jak od ruskich z bazaru... (choć nie twierdzę, że nie są oryginalne ;-) ) Na poprzedniej stronie ktoś pytał o wytrzymałość butów PUMA. Mam od pięciu miesięcy model Nevis IT Selected. Buty są bardzo porządne i wytrzymałe, choć używam ich prawie do wszystkiego. Są butami wyjściowymi, szkolnymi, kapciami (jak zapomne zdjąć) butami do sportu, raz nawet kosiłem w nich trawę. Jedyne co się z nimi stało to: lekko wytarta podeszwa (ale w końcu czego można wymagać od halówek...) troszeczkę starta czerwona obwódka wokół białego paska (od gry w piłkę i mycia buta benzyną, gdy kapnęła na niego farba) Z butów jestem bardzo zadowolony i polecam je wszystkim. :] Edytowane 3 Sierpnia 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 ja zakupilem we Francji takie buciki; nie mialem jeszcze zadnego produktu Lotto i nie wiem jak wytrzymaja, ale zle nie powinno byc; a co butow sportowych na codzien to mam firm new balance i quiksilver (i nike halowki total 90 III, ale to szajs jakich malo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Powinny się trzymać, lotto mocne rzeczy robi...jedynie będziesz czyscić musiał często (ale to za cenę wyglądu - też białe lubię :) ) Ale z 90 to weź mnie nie strasz...właśnie się przymierzam żeby sobie do szkoły zakupić :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 nie kuuuupuj, na poczatku myslalem, ze dostalem wadliwa pare; po miesiacu juz wyladowala z powrotem w sklepie, dostalem nowiutka pare; po kolejnym miesiacu znowu to samo; pozniej zapodam zdjecia co sie dzieje z tymi butami po grze w pilke (chodzic w nich normalnie zaczalem, po tym, jak sie zeszmacily) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ja juz drugi sezon latam w Nike Air Trainer Flye (kolorek czerwony), takich jak na tej stronce: http://store.extremesport.pl/product_info....products_id=209 Jestem w nich zakochany do teraz. Sa super wygodne, leciutkie, przewiewne... i bardzo sexi jak dla mnie :P Jedynym minusem jest to ze dosyc szybko sie brudza, i ciezko je doprowadzic do czystosci. Nawet w pralce wyladowaly, zyja, ale nie sa idealnie czyste... ma ktos moze sposob na usuniecie zabrudzen z takich butkow?? Prosze o pomoc... Najchetniej bym kupil jeszcze raz te butki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseq Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 dobra, to teraz ja :) przymierzam sie do tych butow : http://e-megasport.com/product_info.php/cP.../products_id/20 macie jakies doswiadczenia ? jakies opinie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 dobra, to teraz ja :) przymierzam sie do tych butow : 1578213[/snapback] Nie wypowiem się odnośnie tego modelu, ale reeboków miałem 3pary i buty tej firmy są po prostu nie do zdarcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Potwierdzam...miałem na razie 1 parę ale buty niezniszczalne... Flo - a na jakiej miałeś podeszwie ??...bo paru kumpli się strasznie skarżyło na tą bodajże TF (czarna )...ci od kauczukowej byli zadowoleni... W sumie mógłbym chodzić w starych Adidas Pulsado ale mnie strasznie prawa pięta w nich obciera :|... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 www.1but.pl Cp myślicie o tym sklepi warto tam kupić buty. :-| Ten sklep to solidna firma? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Ok, teraz ja się dołącze. Buty oryginalne Adidas, Reebok , Nike i Jordan kupuje już od dawna. Z tych butów najlepsze są Jordan-y , najbardziej trwałe. Mój nowy nabytek Jordan Carmelo 1.5 Low :D Reebok to dobra i trwała firma, ale chowają się do Jordan-ów. Nie polecam And1 , wg. mnie są brzydkie, oraz nietrwałe. Miałem jedne, ścierwo straszne. Bardzo fajne są buty DADA, ale niestety nie miałem przyjemności testować ich. Reebok I3 (Iversony) strasznie słabe, dłuższe katanie skutkuje tym, że but zaczyna się rozpadać. Nie wiem jak wy,ale ja widze gołym okiem czy buty są oryginalne czy podrobione. Tak samo koszulki, bluzy itp. Nie wiem czy mam jakieś tajne;) oczy czy co , ale widze odrazu. Buty kupuje zawsze w Usa (90% jest Made In China). Teraz ciężko spotkać buty Made in Usa, z wiadomych przyczyn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenixthx Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 qpuj glany i jechane. moje sie trzymaja spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 raven - nie cykne fotki totali, bo nie moge znalezc karty cf :( jutro zapodam ci foty na pw, a co podeszw to jasne, kauczukowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 (edytowane) qpuj glany i jechane. moje sie trzymaja spox 1578705[/snapback] <_< dobra, to teraz ja icon_smile3.gif przymierzam sie do tych butow : http://e-megasport.com/product_info.php/cP.../products_id/20 macie jakies doswiadczenia ? jakies opinie ? Moje aktualne reeboki (które teraz zmieniam) wytrzymały prawie dokładnie rok - może to i niedużo ale chodziłem w nich cały czas, grałem w kosza na dworze (niemal codziennie) i chodziłem w nich całą zimę. Zepsucie polega na tym że starła mi się podezwa z przodu i przez to logicznie góra nie ma się czego trzymać więc mam dziurę o długości 1cm. Ale po takim użytkowaniu sądzę że nie zawiedziesz się na reebokach. www.1but.pl Cp myślicie o tym sklepi warto tam kupić buty. icon_neutral2.gif Ten sklep to solidna firma? Drogi troche... Edytowane 3 Sierpnia 2005 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Oki, thx za fatygę... Jakie byście polecili halówki tak do ok 250 złociszy ??...chodził głównie po szkole w nich będę + oczywiście wf (boisko asfaltowe)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 do 250? hmm, zakup jakies adidasa - najlepszy buty do pilki noznej (testowalem chyba wszystkie mozliwe firmy), stare plastiki tez mam adidasa (rowniez biale jak lotto :) tyle, ze z dodatkiem niebieskiego F30+) i musze powiedziec, ze swietne buty, warto bylo wydac 3 stowki, bo naprawde znakomicie sie trzymaja i sa nieeezwykle wygodne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Chyba zostanę przy starych...jakoś to obcieranie obejdę :)... Co prawda to prawda - do gały najlepsze...tylko jaki osioł kupuje srebrne które strasznie się brudzą :|...(chyba tylko ja :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Raven Mogę Ci polecić Pume Nevis IT Selected. Cena ~180zł (czyli zostanie na lody ;-) ) Opinia o nich - kilka postów wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...