raven_88 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Jeśli jakieś zakupię (bo wciąż kombinuję żeby mnie te Adiki przestały obcierać) to właśnie te Pumki...Sysak - to jest skóra ??... Flo3 - thx za fotki - rzeczywiście kupa i to straszna...:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Hmmm, ja przy swojej wadze zdzieram buty niemiłosiernie. Najwięcej po 2 sezony łażenia non stop wytrzymywały zawsze Adidasy, RBK, File i Nike się zużywały szybciej. Teraz testuję halówki PUMY. Nie dość że się rozkleja podeszwa to po 1 sezonie będą do wyrzucenia z powodu zdartej podeszwy, puma to porażka. Tak więc ze sportowych butów Adidas only. Najwygodnieszy model to Superstar lub Meelev oba z gumowymi czubkami. NA zimę kupuję tylko Wojasy, średnio 4 lata dają radę, teraz latam w żółtkach z nubuku i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ja tez nie polecam halowek puma (mam takie biale z czerwonym jezykiem) podeszwa po niecalym roku uzytkowania starla sie tak w lewym bucie ze jest dziura :P coprawda gralem w nich w sezonie praktycznie codziennie w gale na betonie ale bez przesady ;/ jak ktos chce kupowac pumy to tylko dla wygladu :-) bo do gry takie sobie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 mi puma speed cat (zamszowe) przetarły sie z przodu po 2 miechach xD nie polecam "bucików" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 A ja wprost przeciwnie- 2 pary speed catow. Jedne czerwone ferrari (taki kaprys) kupione 4 miesiace temu w Katowicach, noszone od czasu do czasu i naturalnie wygladaja jak nowe. Druga para to bezowe speed caty kupione rok temu we Wiedniu. W tych chodze praktycznie codziennie (pasuja tez do sportowych marynarek, jasnych sztruksow- jak znalazl do pracy) jak tylko zima dobiegla konca i tez wygladaja jak nowe. Absolutnie nie widac po nich zuzycia. Moze proximo miales wybitnego pecha, bo nie sadze bys pisal o podrobkach (wtedy twa wypowiedz bylaby absurdalna ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Co sądzicie o tych butach? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60011798 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58673411 Może ktos juz w takich chodził lub chodzi. Prosze o opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 mi puma speed cat (zamszowe) przetarły sie z przodu po 2 miechach xD nie polecam "bucików" 1581151[/snapback] A jesteś pewien, że to były PRAWDZIWE Pumy Speed Cat? Bo jak z allegro, to na 90% masz podróbki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 nie zkładając nowego tematu, mam pytanko - czy ktos wie gdzie mozna dostac (wysylkowo lub w wawie) i po jakiej cenie buciki Puma King Indoor IT prosciej mowiac halowki Pumy King - te co kiedys ljunberg reklamował w TV pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue_light Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Zbaczając trochę z tematu, mógłby ktoś polecić mi jakieś dobre, firmowe buciki? Przede wszytkim wygodne, nadajające się do biegania i z jakimś prostym design'em a nie jakieś całe poobszywane plastikowymi paskami, każdy w innym kolorze ^^ (wiem, zaczynam już gadać jak ta babka kupująca buty w relamie PLUSa). Zastanawiałem się też nad jakimiś ładnymi bucikami z zamszu, tylko nie wiem jak po deszczu się mają. Obecnie jestem posiadaczem czarnych skórzanych reeboków do koszykówki, jednak trochę noga mi się w nich poci i dziwnie wyglądają na mojej chudej nodze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 (edytowane) miał ktoś z was buty CATEPILAR ?? dobre sa?nie rozwala sie po roku chodzenia??? Edytowane 27 Października 2005 przez rhezuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Aktualnie na nogach Puma Speed CAT II a w domu czekaja do nast wiosny Puma Future CAT Ferrari w speedcatach chodze juz chyba 2-3 miesiac - sa jak nowki. A juz kilka dyskotek zaliczyly i troche biegania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Reebok Nacionale LEather Low- Bardzo fajne ale miałem troche wadliwe w serii ale jakoś sobie poradziłem. Tylko się brudzą trochę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangiz Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Polecam Nike Impax,mozna dorwac juz od 180 zl,przynajmniej niedaleko mnie,ale ceny bardzo zroznicowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Ja sie zapatrujecie na http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68162995 REEBOK G UNIT G6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Ja sie zapatrujecie na 1723954[/snapback] Buty są zajedwabiste! Nie dość, że świetnie się prezentują, to są bardzo wygodne i wytrzymałe! Zapatrz się, przyczaj i złap ;) Nie myśl - kupuj! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) Buty są zajedwabiste! Nie dość, że świetnie się prezentują, to są bardzo wygodne i wytrzymałe! Zapatrz się, przyczaj i złap ;) Nie myśl - kupuj! :) 1724009[/snapback] Masz je? Trwałe? :) Narazie poszukuje czegos ciekawego, niedługo bede musial kupic bo moje Cormax'y juz się rozwalają (mimo to ich nie żałuję, przechodzilem w nich naprawde sporo kilometrów, a za 119zł to byl dobry wybór). Od dłuższego czasu przegladam allegro i narazie tylko te konkretniej zwrocily moją uwage (od razu odrzucam buty, jakie maja kumple...). Znalazłem na innej aukcji lepsze foto.. Edytowane 28 Października 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 jak chcesz cos w stylu skejt to polecam buciki quiksilver - nie do zdarcia; ale swoje kosztuja i moze byc problem w polsce z zakupem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macsob Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Ja sie normalnie zawiodłem na HALÓWKACH adidasa. Mam 2 pary i w każdej z nich rozkleja sie czubek buta. Jedne noszone do szkoły, drugie na weekendy. Niesądze żeby były podróbki, bo kupiłem w salonie adidasa. Wyglądają one tak (jedne różnią sie podeszwą, bo ja mam z kauczukową): http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69581622 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68537121 Natomiast jeżeli chodzi o piłke nożną to gram w: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70020673 Spisują sie nie najgorzej ale ja marze o..................... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68244149 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 jak chcesz cos w stylu skejt to polecam buciki quiksilver - nie do zdarcia; ale swoje kosztuja i moze byc problem w polsce z zakupem 1724138[/snapback] Rzeczywiscie fajne :) i rzeczywiscie w polskim necie je znaleźć :? Te mi się podobają :P Zaznaczam, ze nie jestem żaden sk8, nie mam także nic wspólnego z tą subkulturą. Lubie poprostu buty na płaskiej podeszwie, które jednoczesnie są wygodne i trwałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 puma esito, czarne z gumowymi kolcami, nie do zdarcia. i w zime jakby ktos chcial chodzic to sie nei slizgaja ;p. Ogolnie wytrzymale buty to buty do pilki noznej z przeszyciami na czubkach i masywna podeszwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 macsob - musiałeś źle trafić...:P... mam te adidasy i coby o nich nie powiedzieć to po 14 miesiącach ciągłego chodzenia, grania w nogę (sala+boisko asfaltowe) przody się trzymają bardzo dobrze...ogólnie zaczęła się farba ścierać tylko (mam srebrno-czerwone) no i powoli podeszwy zaczynają...:|... przez zimę wytrzymają ...chyba...:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) Ja pomykam w Nike AIR Quickness i mimo że nie uprawiam w nich żadnych sportów do połowy maja rozkleiły mi się przy podeszwie. Buciki jak najbardziej spoko wygląd jest zaje****y ale co do wykonania to lekko lipnie Równiez fajny jest nowy model - NIKE ZOOM GRAND AVE wyglad jest zaj*****y nie wiem co do wykonania bo widziałem tylko na fotkach ale podoba mi się.... A tak przy okazji jaka jest wytrzymałość butów and1 konkretnie chodzi mi o Rekanize LOW odrazu mówi ze nie gram w kosza.. a cena fajna 250,- wg. sklep.and1.pl Ogólnie to cały rok w butach sportowych... Edit: Ostatnio mi quicknesy po 5 miesiącach użytkowania pekły w zgjęciu. Więcej nie kupie butów do kosza do chodzenia na codzień , bo pomimo niezłego wygladu za szybko się buty do kosza niszczą.. Edytowane 7 Listopada 2005 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Ja Mam mały Problem .. Kupiłem Sobie Pumy Future Cat . zygnąłem za nei prawie 4 stówy ... i po 2 dniach muł .. wszedlem w jakieś szkło i głęboka rysa na długości 1 cm ... byty to czarna skóra naturalna . .czy da się coś z tym zrobić ..?? jakiś wypełniacz ... Hmmm jakas specjalan pasta zeby to zretuszowac ..?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) ja pomykam w najeczkach sa super mieciutkie i wykonane z ekstra skorki fajnie sie nosza i sa nawet cieple jak na te chlody na pietach sa wzmacniane i sa to chyba NAJ NAJ NAJ buty jakie mialem cena 195 :D http://image.woori.com:8080/image/entp_ima...alIC_BK_540.jpg chcialem na zmrozona powierzchnie ale niestety/stety nie bylo Edytowane 6 Listopada 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Polecam Levis'y - bardzo wygodne. Jednak na zime, nie ma to jak glany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 ja pomykam w najeczkach sa super mieciutkie i wykonane z ekstra skorki fajnie sie nosza i sa nawet cieple jak na te chlody na pietach sa wzmacniane i sa to chyba NAJ NAJ NAJ buty jakie mialem cena 195 :D http://image.woori.com:8080/image/entp_ima...alIC_BK_540.jpg chcialem na zmrozona powierzchnie ale niestety/stety nie bylo » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « tiaa, szkoda, ze sztucznej skorki...[\spoiler] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 To to dopiero są buty :lol: trampogumex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 To to dopiero są buty :lol: trampogumexZnam pewną osobe która takie ma... IMHO są żałosne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 no nie zartuj, znasz kogos kto ma trampki? gratuluje znajomosci :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) tiaa, szkoda, ze sztucznej skorki...z kangurzej ponoc :D Edytowane 8 Listopada 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...