JROX Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Dokładnie... robią jakieś niedo.... te buty :/ A te całe ferrari to już przegięcie. Byłem wczoraj w Krynicy i kupiłem sobie czerwoną paste do butów :) Teraz jak wypastowałem buty tą pastą to wyglądają jak nowe :) Raz pastowałem bezbarwną to były takie przydkie "białe" ślady na zgięciach itd... Edytowane 27 Lipca 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Ostatnimi czasy zauważyłem całkowitą zmianę stylu butów, teraz robią jakieś takie pseudodamskie buty dla facetów, sorry, ale patrząc na takie buty: http://www.allegro.pl/item116978710_puma_f..._oryginaly.html ktos mi się źle kojarzy :)No na początku mi się nie podobały, jak koledzy zaczęlli chodzic w takich butach. Dla mnie wtedy najlepsze były normalne adidaski. Ale teraz juz się przyzwyczailem i te pumki mi sie podobają. :) Edytowane 27 Lipca 2006 przez chari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Głównie puma robi takie buty. Ta firma dla mnie robi ładne tylko buty damskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 No na początku mi się nie podobały, jak koledzy zaczęlli chodzic w takich butach. Dla mnie wtedy najlepsze były normalne adidaski. Ale teraz juz się przyzwyczailem i te pumki mi sie podobają. :)Wolałem starego typu, zawsze kupowałem Pumy albo Reeboki i mi się podobały, teraz te buty wg mnie jedynie to "gay shoes" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Czasy się zminiają. Zaraz faceci w spódnicach będą pomykac. :D (juz niektórzy chodzą-vide Szwajcaria ;)) Edytowane 27 Lipca 2006 przez chari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Pseudodamskie? <rotfl> Starego typu czyli jakie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Pseudodamskie? <rotfl> Starego typu czyli jakie? Takie np. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=117530676 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Eee... myslalem ze zapodasz jakies duze bure reeboki, a tu jedne z najlepszych nike na rynku ;p Sam smigam w dosyc podobnych NIKE AIR TRAINER FLYE, jednak nie najnowszy model tylko ten sprze dwoch lat. No ale zeby nie bylo za dobrze, sa w kolorze czerwonym ;p Sa przy tym idealnie wygodne, przwiewne i bardzo wytrzymale, choc zabrudzenia ciezko usunac. Juz wiem co poyslicie, gej w czerwonych butkach, ale co tam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 No dobra potzrebuje strony sklepu internetowego który ma promocje i nie ma z nim problemu. Musze sobie kupić buciki z nike lub rbk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Takie np. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=117530676 czarne sa w porzadku - sasiad ma i wygladaja jak kazde inne meskie adidasy, a biale to jednak co innego ;] ogolnie biale adidasy to mi sie kojaza albo z taka wielka wiochą u facetow, albo z kobiecymi butami do tenisa. a tak wogole to potrzebuje sobie kupic halowki do grania w pilke na wfie. do pilki nozej slyszalem, ze najlepsze buty robi adidas, a nike to tak delikatnie mowiac niekoniecznie. moze ktos juz przerabial ten temat i jakies pomocne wskazówki moglby udzielic? np. na co zwracac uwage, jakie buty omijac szerokim lukiem, albo jakims wybranym modelem sie zainteresowac? z gory dzieki :] mi samemu wpadly w oko takie buciki: http://allegro.pl/item116755631_adidas_abs..._gold_44_r.html - nie ten rozmiar, ale narazie skupiam sie na samym modelu, o rozmiar bedzie sie martwil pozniej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Najlepsze buty to czrne superstary adidasa i nie ma bata, przez tyle lat nikomu sięten fason nie znudził, więc coś w nich jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 @dzej ja posiadam takie http://www.yatego.com/q,nike,pace,vapor,ii,ic i powiem tak.... Mnie strasznie obcieraja mam juz ktorys miesiac i za kazdym razem musze obkleiac palce plastrami bo poprostu mam strasznie poscierane. Nie wiem czego to wina czy mojej stopy czy moze o pol nr. za male sa ;/ Kilka osob z ktorymi gram w pilke tez posiada takie buty i zdania sa podzielone, jednak wiekszosc mowi ze sa ok i ich nie obcieraja. Jezeli chodzi o sama gre w nich to nie mam zadnych zastrzezen, moge nawet powiedziec ze sa to chyba najlepsze halowki pod tym wzgledem (z mojego doswiadczenia). Buty w ogole sie nie rozbijaja. Nie powinienem miec zastrzezen do tego ze podeszwa praktycznie cala mi sie starla bo gram duzo na betonie jednak, pumy luba adidasy wytrzymaly dluzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 No Adidas się trzyma...właśnie dobijam moje Pulsado...2 lata non stop chodzenia - asfalt, chodzenie w zimie (czasami)...porządne buty... chyba sobie jeszcze jedne takie zakupię...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Ponawiam pytanie post 370. Jakis dobry i tani sklep internetowey z butami. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 kamilo23 - o na przykład ten... często zdarza mi się tu zamawiać - sklep pewny, bardzo dobry kontakt z klientem (przed wysłaniem paczki zawsze dzwoni miła pani i o wszystko wypytuje...no i jeśli czegoś nie mają to mogą to skołować)...z wymianą towaru też nie ma żadnych kłopotów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 czarne sa w porzadku - sasiad ma i wygladaja jak kazde inne meskie adidasy, a biale to jednak co innego ;] ogolnie biale adidasy to mi sie kojaza albo z taka wielka wiochą u facetow, albo z kobiecymi butami do tenisa. a tak wogole to potrzebuje sobie kupic halowki do grania w pilke na wfie. do pilki nozej slyszalem, ze najlepsze buty robi adidas, a nike to tak delikatnie mowiac niekoniecznie. moze ktos juz przerabial ten temat i jakies pomocne wskazówki moglby udzielic? np. na co zwracac uwage, jakie buty omijac szerokim lukiem, albo jakims wybranym modelem sie zainteresowac? z gory dzieki :] mi samemu wpadly w oko takie buciki: http://allegro.pl/item116755631_adidas_abs..._gold_44_r.html - nie ten rozmiar, ale narazie skupiam sie na samym modelu, o rozmiar bedzie sie martwil pozniej ;] ja tam lubię białe buty sportowe, czemu? bo pasują do większości ubrań, a nienawidzę ubierać się nie w kolor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 A co sądzicie o takich buciakach ? http://www.allegro.pl/item116161932_adidas..._megasport.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Goodyeary jak to goodyeary, zajebiste jak dla mnie ;) Noi koloreki ladnie skomponowane ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 @dziadek lucek mi te buty sie bardzo podobaja i sam zastanawialem sie nad ich kupieniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 czy na takiej multilance zabije sie na sali gimnastycznej? http://allegro.pl/item117748345_adidas_pul..._1_3_od_ss.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Sam mam te Goodyeary.Bardzo wygodne,tylko nie lubie jak małe kamyki mi w podeszwe wchodza:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Te kamyki przy okazji psuja przyczepnosc buta do podloza oraz utrudniaja przeplyw wody ;p Dzej, a nie lepiej skoczyc do jakiegos sportowego i przymierzyc buciki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Też się zastanawiam nad zakupem butów na takiej podeszwie (Pulsado, albo nowe Absolado) tylko bardziej interesuje mnie to - jak taka podeszwa spisuje się na asfalcie ?...(do października/listopada często gramy na takim podłożu w nogę)...wytrzyma ?...czy lepiej wziąć zwykłą sprawdzoną podeszwę ?...(multilanka ma znowu szyty przód)... a jeszcze jedno...wie ktoś może czy w Polsce są do kupienia czerwono-srebrne Absolado ?...bo za Chiny znaleźć nie mogę a te białe to niezbyt mi się widzą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 xpektor oczywiscie do sklepu sie wybiore i obejrze buciki, ale chodzi mi o to, czy sie zabije w nich na sali gimnastycznej. obecnie najbardziej widza mi sie te: http://allegro.pl/item117603735_adidas_pre...0_42_od_ss.html drobne koreczki do codziennego chodzenia sa chyba lepsze niz plaska podeszwa, ale co bedzie jak bede w nich gral na sali gimnastycznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kałuża Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ja może niegram dużo w noge na hali tyle co na wf-ie ale za to gram w piłkę ręczna. Treningi 3 razy w tygodniu na hali i używam tych butów http://www.yatego.com/sportschuhe/p,441987...fc265dd5f95e091 od 2 lat i zero śladów zniszczenia. A drugą taką sama pare mam tylko kolor inny i chodze w nich cały czas ostatnią zime też w nich przechodziłem i nic zero zniszczeń. Naprawde polecam te buciki nie do zajechania:):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helm Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Hi! Zastanawiam się które buty kupić: Nike AIR Chikara czy Nike AIR Articulate 2 . Sam już nie wiem które ładniejsze i lepsze;) Przy okazji czy te budy z linków nie są jakimis podrobkami? Bo w sklepie trzeba wiecej zaplacic za te buciki. Chociaz po komentach goscia wnioskuje że są to oryginalny (tylko jedna osoba w neutralach narzeka) Czy mi sie wydaje czy te buty występują w wersji z siatką i w wersji dziurkowanej skóry? Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Helm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Troszke wyzej bylo o NIKE AIR ARTICULATE 2 i to wlasnie na te buciki by padl moj wybor. Zreszta co to ma znaczyc ze nie wiesz ktore bardziej Ci sie podobaja? Ty bedziez w tych bucikach smigal, to Twoja noga bedzie w nich odpoczywac... Chyba nie kupujesz bucikow dla znajomych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Helm nie kupuj na tej aukcji, ewidentne podróbki! Ja kupiłem wczoraj Nike Articulate u tego gościa http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1223515 na 100% oryginały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Helm nie kupuj na tej aukcji, ewidentne podróbki! Ja kupiłem wczoraj Nike Articulate u tego gościa http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1223515 na 100% oryginały Nieprawda, palealex sprzedaje oryginalne buty. panpierog zresztą też. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Helm nie kupuj na tej aukcji, ewidentne podróbki! Ja kupiłem wczoraj Nike Articulate u tego gościa http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1223515 na 100% oryginały A możesz mi powiedzieć po czym poznajesz że podróbki, bo wyglądaja identycznie jak moje za wyjątkiem koloru bo ja mam czarne, cena też jest normalna ok 20-30zł taniej niż w sklepie... Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...