greg505 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 to ja tez po taniosci pojechalem (zavader ;) ) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=179956222 dzis moze dojda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 A ja dziś poleciałem po taniości i zainwestowałem w ]http://www.butolandia.pl/butolandia-galeria/obrazki/expander%20b-cz/a.jpg http://allegro.pl/item178185473_expander_b...olandia_pl.html <-- link do aukcji. Za całe 70 PLN z wysyłką. Zobaczymy czy warto było, ale myśle, że jak na jeden sezon, to może być ;) widziałeś zmianę w aukcji? Dodano 2007-03-29 14:01 Bardzo przepraszamy, ale w aukcję wkradł się błąd - spód jest w kolorze naturalnego kauczuku !!!! !!! SPÓD MA KOLOR NATURALNEGO KAUCZUKU !!! !!! NIE JEST CZARNY !!! Pozostała część buta wygląda tak samo jak na zdjęciach. <_< też zamuwiłem, mam nadzieję, że będzie jakoś wyglądać... ale czarne wstawki z pomarańczową (pod to kałczuk podchodzi) to tak średnio... Jednak jestem dobrej myśli ;) ewentualnie będzie zwrot :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 znalazłem jeszcze ładne caterpillary centric, cena dość przystępna, dla mnie ładny styling, na butach tej firmy jeszcze nigdy się nie zawiodłem dostępne były na allegro u poohatek2 http://img122.imageshack.us/img122/2710/57526293bk5.jpg Super wygodne buciki - mam model z zeszłego roku CATERPILLAR AXIOM i moge powiedzieć że te butki wymiatają B-) choć troszkę się bieżnik wytarł (pod piętą i te 2 kwadraty pod śródstopiem na wysokości emblemaciku) Moje wyglądają o tak Chciałem w tym roku kupić wersje Black, ale nie ma :cry: no i kupiłem Converse Vigor Black mam nadzieję, że się nie zawiodę :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 W niedziele :) zakupiłem sobie fajne buty ;] koledzy sie smieją że laczki :lol: ale im sie podobaja. http://www.allegro.pl/item179786184_reebok...klep_gwara.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) Wporzo te reeboki, nie wiem z czego tu sie smiac. A tu nowe trampeczki na jd, wogole nie wiedzialem ze taka forma istnieje. A tu nowe nike (Monte Carlo) - jak dla mnie ebz rewelki. W piatek miaelm okazje odwiedzic Galerie Krakowska (nigdy wczesniej tam nie bylem) i zobaczyc butki lacoste (i nie tylko). Na fotkach duzo lepiej wygladaja niz w rzeczywistosci - przynajmniej tych modeli ktore tam byly. Edytowane 2 Kwietnia 2007 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Kupiłem sobie ostatnio te buciki jak się wam podobają? :rolleyes: Zastanawiałem się jeszcze nad takimi butami tylko, że czarnymi ale doszedłem do wniosku, że te shox'y kijowo wyglądają od tyłu jednak chodzenie w takich butach to czysta przyjemność Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez sigard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 @sigard też fajne. Te reeboki to moje pierwsze orginalne buty, troche dziwnie sie chodzi w butach za 250pln :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 w tych adidako-reebokach to na co dzień chodzicie?:> imho to jest na wycieczke, pobiegac i tyle, a nie do chodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Tak samo uważam. To jest obuwie sportowe - czyli jak nazwa wskazuje - obuwie w którym uprawia się sport. Nie jest to obuwie casual czyli obuwie do chodzenia na co dzień. Diametralna różnica. Jak widzę gości, którzy mają dżinsy, bluzy/kurtki zwykłe, młodzieżowe i buty sportowe - jak takie Adidasy, czy inne Pumy - ale sportowe modele to mnie skręca. Błagam, odrobina świadomości w sprawie własnego ubioru ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ja tylko na codzień chodze w obuwiu sportowym! innych nie uznaje :wink: takie zboczenie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jak widze te całe shoxy to mnie skręca. Co dres to shoxy i to w coraz bardziej wymyślnych wzorach i oczoje**ych kolorach :? :? Nie toleruje tych butów wcale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A mnie sie podobaja buty Camela z kolekcji Space: W Polsce jednak trudno je dostac, a i cena tych butow do niskich nie nalezy (u nas pewnie by kosztowaly 400-500PLN). Bylem ostatnio w sklepie Ecco i wlasnie nastepne obuwie ktore sobie kupie bedzie tej firmy. Spodobalo mi sie pare modeli tych butow, a co najwazniejsze mam paru kumpli ktorzy chodza w Ecco i ich opinia co do jednego jest zgodna - w kwestii wygody deklasuja wszystkie Nike, Pumy, Adidasy itd. razem wziete. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Na 18-te urodziny kupiłem sobie buty Ecco,i mam je do teraz.Oczywiście nie chodzę w nich codziennie :D Zrobię nawet foty jak mogą wyglądać buty po 10 latach używania.Buty nie do zajechania,tam się nawet podeszwa nie ściera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Rób szybko foty :D Musze zobaczyć te buty :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Tak samo uważam. To jest obuwie sportowe - czyli jak nazwa wskazuje - obuwie w którym uprawia się sport. Nie jest to obuwie casual czyli obuwie do chodzenia na co dzień. Diametralna różnica. Jak widzę gości, którzy mają dżinsy, bluzy/kurtki zwykłe, młodzieżowe i buty sportowe - jak takie Adidasy, czy inne Pumy - ale sportowe modele to mnie skręca. Błagam, odrobina świadomości w sprawie własnego ubioru ! Co rozumiesz w sensie buty sportowe? Tzn poproszę obrazki :P Imo takie adidasy Adidasa, Pumy i innych to sportowe nie są, bynajmniej jak dla mnie nie idzie w tym uprawiać sportu żadnego, od tego są halówki/korki/turf itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 bieganie ? ps ja chyba sobie zakupie takie casuale diverse'a - białe nie moge znalezc fotek, ale widzialem w nowym Men's Health Mam zaufanie do tej firmy, no i jak zwykle cena jest zachecajaca:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Sportowe - do uprawiania sportu. Adidas casualowy - swoją drogą bardzo fajny ;] Czuć różnicę? Jak nie to tu Nike: SPORTOWY !! http://www.neosport.pl/fotki/310999.111%20Meadow A tutaj model casual, do noszenia. Śmiejcie się, ale w tych wypadkach, wszystkie te buty są na Allegro w podobnej cenie ;] Nigdy bym nie dał za buty #1 i #3 więcej niż 30 pLN ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 ... Nigdy bym nie dał za buty #1 i #3 więcej niż 30 pLN ;] Do momentu, kiedy byś nie stwierdził ide pobiegać np po Lesie Kabackim i okolicznych szutrach/asfaltach. Gwarantuję, że w takim przypadku, dałbyś za butki joggingowe 300PLN i więcej - bo tu cena często ma przełożenie na brak obolałych stóp, stawów (zwłaszcza skokowego) itd. :razz: Wtedy ten No. 3 mógłby byc zbawieniem (tryb przypuszczający, bo od chwili kiedy przerzuciłem sie na rower nie mam pojęcia czy dane butki "do chodzenia" tylko dobrze wygladaja czy tez działają) :razz: Za to No. 1 to "obciachówki" maksymalne, brak im jeszcze świecących diodek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Swoja droga nr4 genialne jak dla mnie :D Ciekawe jakie tata mi przywieze dzisaj filacze z Niemiec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ten Fred Perry na górze ładny bardzo. Tylko pewnie kosztuje ze 2x tyle co Lacoste. To bardzo droga firma... Pewnie ze 400-500 PLN (jakieś 180$). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Za to No. 1 to "obciachówki" maksymalne, brak im jeszcze świecących diodek :lol:Jak byś na poważnie uprawiał jakiś sport, albo choć odrobinę interesował się piłką nożną to byś nigdy tak nie powiedział o tych butach bo są zajebiście wygodne i przy graniu IMO wygląd schodzi na drugi plan (bynajmniej ja tak robię). Zgadzam się, że nr 3 bardziej sportowy, ale są modele adidasów które imo nadają się do normalnego noszenia. Bynajmniej 70% ludzi na ulicy jakoś je nosi... Ja mam jedne i nie są złe (do sportu mam inne, nie tamte), ale też wolę casuale. BTW kupował ktoś jeszcze te buty na rzepy które dawał wcześniej zavader? Jak się sprawują? Ja dziś dostałem i jak dla mnie wygodne (o dziwo, nie spodziewałem się) i ładne [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 :| jezeli to jest but typowo sportowy i gram w nim w dana dziedzine sportu a nie laze po ulicy to moze on nawet miec lampki choinkowe itd. tylko zeby spelnial swoje zadanie. Wiec nie wiem po co sie czepiac :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Jak byś na poważnie uprawiał jakiś sport, ...Przeca napisałem, co uprawiam i noszę specjalne butki - jak to mówią ci co się nie znają "ten koleś ma korki" :lol: A moje butki do sportu, który uprawiam na powaznie wyglądają tak B-) albo choć odrobinę interesował się piłką nożną ...Nie cierpie piłki kopanej, a buty moga być do czegokolwiek, ale IMO srebrne, błyszczące buty na nogach faceta = festyn :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Przeca napisałem, co uprawiam i noszę specjalne butki - jak to mówią ci co się nie znają "ten koleś ma korki" :lol: A moje butki do sportu, który uprawiam na powaznie wyglądają tak B-) Fajne SPD'ki :> Że też kasy nie mam, spróbowałbym spd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Fajne SPD'ki :> Że też kasy nie mam, spróbowałbym spd :)Tylko troche klamra za bardzo wystaje (przez co jest narażona na uszkodzenia), po moich 2 mega dzwonach musze wymienic obie klamry i oba paski :mur: Za to model tych butków na rok 2007 wygląda jeszcze bardziej agresywnie B-) mniam <leci ślinka> :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Kazdy chodzi w tym w czym mu wygodnie i w tym co mu sie podoba IMO A "adidasy" utarly sie w polsce jako normalne buty do lazenia i tak sa traktowane pzdr :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Bynajmniej 70% ludzi na ulicy jakoś je nosi... W Polsce. Nie spotkasz nikogo zza granicy, kto będzie paradował po ulicy w takich buciakach. Zwróć na to uwagę. To że 70% naszego społeczeństwa tak robi, to nie znaczy, że to jest OK, dobre i w ogóle należy też tak robić. Chce jednak sprostować, że nie mam nic przeciwko takim butom na stadionie, na murawie, na bieżni, do roweru, na bieg czy na halę. Takie jest ich przeznaczenie i jeśli zależałoby mi na komfortowym uprawianiu sportu, to bym mógł zainwestować - jak słusznie benek zauważył - nawet 300 PLN. Nie przeczę. Ale nie wychodzi się w takich butach na ulicę. Please ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 no i kupilem Diverse TYRON GP M polecam, szczegolnie ze nie sa drogie ;) PS -->KaxxL kiedys tez tak myslalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Kazdy chodzi w tym w czym mu wygodnie i w tym co mu sie podoba IMO...Ciekawe, czy tak samo nie porusza Twojego zmysłu estetycznego koleś w klapkach/sandałkach i skarpetach (często lekko obwisłych "w okolicy palcowej") :lol: przecież on własnie nosi to co wygodne i co mu sie podoba :razz: do tego czarne plastikowe-bazarowe spodnie w kancik (raczej jego pozostałość) + biała reklamówka w garści + dziurkowany podkoszulek na ramiączka :arrow: typowy "chłopek roztropek" :lol2: tyle tylko, ze teraz "po amerykancku" nosi na głowie za ciasną palstikową bejsbolówkę, za 5 zeta (też z bazaru) zamiast filcowego bereta :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 @Marcin_gps Masz jakieś zdjęcie? Bo w sieci brak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...