macr0n Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) w zlotych trasach jest sklep gortz 17, maja tam pewnie najwiecej kswissow w wawie, ale dystrybutorem chyba nie sa Edytowane 2 Lipca 2007 przez macr0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Przyszły mi buty i t-shirt ES'a :) Etnies'y jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu i przy tym wygodne :) Nie wiem czemu, ale jak kupuje buty przez neta to pasują idealnie, a jak ide do sklepu przymierzać, to ni chu*** nie pasują :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Lacoste Camden Embroidered xpektor - gdzieś w Wawie do dostania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Nie mam bladego pojecia czy sa w wawie, nie bylem tam od... 3 gimnazjum, wiec musisz sam sie wybrac na zakupki. Watpie aby juz byly w Polsce, ale kto wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 ostatnio natrafiłem na takie butki, ehh szkoda że mam teraz masę innych wydatków... diesel barrow lacoste mandarin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Dawałem te diesele, zajebiste, ale drogie trochę :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) dzisiaj zamowilem te : http://but1.pl/ADIDAS+KUNDOblk_p203.html ktos je ma? mam nadzieje ze beda sie trzymaly jak wczesniejsze Adidasy, gdyby nie dziury w podeszwie po 1,5 roku chodzenia nadal bym ich uzywal. przynajmniej nie rozkleja sie po 2 miesiacach jak Court Tradition :P Edytowane 3 Lipca 2007 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 a to jakiś nowy czy stary model? podobają mi się, jeszce jakby były białe;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 http://but1.pl/ADIDAS+KUNDO+451564_p599.html leń ...l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 przynajmniej nie rozkleja sie po 2 miesiacach jak Court Tradition icon_razz.gifNie strasz, kilka dni temu kupiłem Court Tradition... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Ale one naprawde rozklejają się po 2 miesiącach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 pomiedzy gumowym czubkiem a skorka robi sie szparka. normalne rozklejenie. jeszcze te zepy mnie przerazaja jak bede wygladaly za miesiac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Serio tak szybko sie rozwalaja? Moze zle w nich chodziliscie? ;) Ja osobiscie z Nike'ami nigdy problemow nie mialem, a wrecz jestem z wszystkich mega zadowolony, bo pomimu duzego przebegi nadal sie trzymaja kupy ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) Ja i znajomi na ogół też jesteśmy z butów z łyżwą zadowoleni, jednak moje zadowolenie powoli zanika ja mam nike court tradition też około 2 miesiące, u mnie występuje dokładnie to samo co u kukifas'a, czyli rozklejenie, jednak póki co jest to dosyć mało widoczne, a jeżeli chodzi o rzepy to z nimi wszystko w porządku u mnie. Osobom, które dopiero co kupiły te buty polecam na wstępie zakup pasty. Ja kupiłem co prawda dopiero po ponad miesiącu, ale dzięki temu jakoś wyglądają, bez pasty to one by już były kremowe, mimo, że w miare dbam o nie, nie mówiąc o jakiś zadrapaniach, zadarciach.. Edytowane 4 Lipca 2007 przez mlodass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Moze to jakas wada produkcyjna? Probowal ktos skladac reklamacje? Jezeli taki problem ma wiecej ludzi, moze uda sie dostac nowa pare, zwrot kaski, albo naprawe uszkodzonego obuwia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Mi rzepy troche się odkształciły po czasie, pomogło zagięcie i zrobienie pętelki na noc (końcówka w tą samą szlufke co połowa rzepu przez nią przechodzi). A rozklejenia? Nie chce mi sie kłucić o 2mm lekko odstającej gumy na boku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) dokladnie nie jest to tak widoczne. ale jest... uzywacie bialej czy bezbarwnej pasty? bo ja zadnej, mam tylko czarna, moze bym jakas dokupil :P najgorzej widac brud od kurzu na jezykach, a fe... az ciezko to czasem doczyscic ps. buty uzywane jedynie w cyklu miejskim ;) Edytowane 5 Lipca 2007 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Czarne mam, czarnej używam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Mam Court Tradition V2 od marca i się nie rozklejają, rzepy również w porządku. Ogólnie używane ekstremalnie, tak więc nie ma strachu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Dla mnie prawie wszystkie buty pumy są zbyt smukłe.Ja lubie smukle buty, nie lubie takich wieeelkich obudowanych adidasow. Te pumy sa fajne i oryginalne, ladnie prezentuja sie na nodze, a tak wogole zakochany jestem w pumach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 odnośnie NIke court tradition, być moze sprawa dotyczy tylko białych butów, bo z tego co wiem to w czarnych ta skóra jest troche inna. Ja do białych używam pasty białej, KIWI, daje rade;] Ale długiego żywotu tym butom nie przepowiadam. zobaczymy za pol roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 probowal ktos prac court tradition'y w pralce? chyba jutro je wrzuce ;p doszly do mnie juz Adidas kundo, waza chyba 1/3 tego co courty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Jak mają tendencję do rozklejania się to raczej bym nie próbował prać w pralce. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 zadnych butow nie pierze sie w pralce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 A tam, moje smith'sy prałem z 3 razy i jeszcze śmigam w tych szmatach koło domu ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) A do mnie idą właśnie takie. Klasyczny oldschool. Za 150zł uważam że niezły zakup. Jak na skórzany but. Edytowane 6 Lipca 2007 przez BENITO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam chciałem sie zapytac o firme converse, dobre to?? Chodzi mi głownie o ten model bo przypadł mi do gustu http://www.allegro.pl/item212631750_new_tr...sport_42_5.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Miałem Consy i muszę powiedzieć że dają radę. Tylko że rozdarł się ten materiał od środka na końcu buta nad piętą. Ale poza tym jak najbardziej się trzymały :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) zadnych butow nie pierze sie w pralceTeoretycznie nie pierze się, ale... Miałem 2 pary najeczek które prałem w pralce. Obie pary wytrzymały 2 sezony chodzenia na okrągło... ;] Edytowane 6 Lipca 2007 przez chari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 A do mnie idą właśnie takie. Klasyczny oldschool. Za 150zł uważam że niezły zakup. Jak na skórzany but.Są masakrycznie wytrzymale, powaga. Tylko szanuj je. Kumpel je pastowal bezbarwną, bo nie chcial zeby biale paski zabrudzic, ale to wystarczylo, zeby byly dobrze nawilżone. Co do prania w pralce, to podobno dobrze jest owinąć buty w stare jeansy i prać w 30 stopniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...