xpektor Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Sexi Lacosteczki: http://www.jdsports.co.uk/product.aspx?id=20711 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Tylko, ze te sexy lacosteczki w rzeczywistosci nie wygladaja juz tak sexy ;] Poza tym mam jakas awersje do butow z rzepami zamiast sznurowek, nie wiem why ;> Edytowane 20 Grudnia 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 A mi brakuje rzepowców w kolekcji, Lacosteczek tez. Dla mnie ciagle the best sa Lacoste Carnaby Embroidered. Czekam na jakas promocje, za 30funciakow bym je lyknal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Kolego, gdzie na wyspach siedzisz ? ;) Mi jakos Lacoste nie podchodza, nie wiem dlaczego, ale jakos ten caly ich design mnie nie kreci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Kolega nie siedzi na wyspach, ale kuzyn kolegi tak... wiec jak bylaby jaks wypasna promocja to pakuje w paczusie i mi śle ;) Ty moze lepiej sie orientujesz, kiedy w JD (lub tego typu sieciach) sa jakies promocje? Jak tam bylem to wszedzie byly obnizki a tam nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Najblizsza okazja do kupienia czegokolwiek po wspanialych, wielce obnizonych cenach bedzie w Boxing Day, czyli 26.12, dzien po Christmas Day ;) W JD nie uswiadczych normalnie obnizek, chyba ze wynikaja one z koncowek danej serii. FootLocker, JJB i pewnie cos by sie znalazlo. Imo te 3 sieci najlepsze. Tak sie prezentuja AirMax'y na zywca: (Prosto&Elegancko) Edytowane 23 Grudnia 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sc0field Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) A co sadzicie o tych buciorkach? http://allegro.pl/item287639958__buty_nike...4_5_i_inne.html http://allegro.pl/item285928494_nike_air_a...klep_gwar_.html Mial ktos takie? nie psuja sie za szybko? :D i czy ktos ma dojscie do jakis tureckich podrob akurat z podrob to bym chcial Nike Shox Oge :D bo orginaly ciut za drogie ;/ pzdr Edytowane 27 Grudnia 2007 przez Sc0field Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Jak dla mnie CBZ, troszke te Twoje Nike, sa... oblenśne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 troszke ? [; o gustach sie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 AirMax'y trzeba lubic, nie oszukujmy sie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Dokladnie, jesli pasuja do reszty odzienia to why not, ale mysle ze ladniejsze kolorki moznna bylo znalezc. Na JD zauwazylem zimowa obnizke, jednak nic bardzo ciekawego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Wole uniwersalizm, nie lubie kolorowych butow. Czern, biel, troche szarego i zywe srebro, to mi pasuje do reszty odzienia. Aktualnie czekam na cholerna paczke z nowym odzieniem i sie doczekac nie moge ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jak pokazywałeś zdjęcia tych Nike'ów na JD Sports to mi się w ogóle nie podobały, natomiast na nodze to już się całkiem fajnie prezentują ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Dlatego do kupowania butow przez internet w ogole sie nie przymierzam ;] Mozna niezle przerobic fotki, wyostrzyc kolory, zrobic inne bajery ;) Zobaczylem na stronce, uderzylem do sklepu i jak zoabczylem, to wiedzialem, ze je biore, zaplacilem i wyszedlem zadowolony ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam! Znacie jakies sklepy na ebay'u badz internetowy , ktory oferuje w dobrej cenie buty i przede wszystkim jest mozliwosc wysylki do Polski. Musi miec duzy wybor poniewaz w pare osob chcielismy sobie zamowic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 czy oddawał już ktoś na gwarancje nike court tradition? albo nie wie czy uznali komukolwiek gwarancje? chodzi oczywiscie o rozklejanie sie butow przy laczeniach skory i gumy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 http://cgi.ebay.com/New-Adidas-White-Black...oQQcmdZViewItem Widzial ktos te buty na zywo? prezentuja sie tak jak na zdjeciu czy moze inaczej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 http://www.jdsports.co.uk/product.aspx?id=19914 ciekawe czy kiedykolwiek w PL je zobacze/dostane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 imo najgorsze stan smithy, w stanach ok. 60$. na allegro masz w tej chwili pare ladnych smithow do kupienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 strasznie sie niszcza te buty, na czubku buta skora sie odksztalca i wyglada to poprostu brzydko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 no moze i sa, ale kilkoma detalami sie roznia, te akurat mi najbardziej pasuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 (edytowane) Witam, Miał ktoś styczność z tymi butami NIKE SHOX RIVALRY ?. 2829715[/snapback] Jak ktoś sobie sprawi nowe SHOX'y, to proszę zdać relacje ;) Ja sobie sprawiłem te buty tylko w troche innej kolorystyce ;] Buty są mega wygodne ale niestety tylko na równej powierzchni np. przed garażem mam wysypane małe kamienie i chodzi się po nich koszmarnie. Na razie więcej nie napisze bo mam je od tygodnia, a że spadł śnieg to na nogach miałem je tylko raz ;] A co sadzicie o tych buciorkach? http://allegro.pl/item287639958__buty_nike...4_5_i_inne.html http://allegro.pl/item285928494_nike_air_a...klep_gwar_.html Mial ktos takie? nie psuja sie za szybko? :D i czy ktos ma dojscie do jakis tureckich podrob akurat z podrob to bym chcial Nike Shox Oge :D bo orginaly ciut za drogie ;/ pzdr Ja mam Articulate II od jakiś dwóch lat, chodzone wiosną, latem, jesienią, zimą i dotej pory nigdzie się nie rozkleiły ani nie rozdarły. Imho buty super wygodne i super wytrzymałe. Co do podrób to kumpel kupił w tym samym czasie podróby i jego po 4 miesiącach wyglądały gorzej niż moje po 2 latach... Edytowane 8 Stycznia 2008 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittlePaulie Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 czy oddawał już ktoś na gwarancje nike court tradition? albo nie wie czy uznali komukolwiek gwarancje? chodzi oczywiscie o rozklejanie sie butow przy laczeniach skory i gumy. ja tez je mam i tez z lekka mi sie odklejaja, ale na szczescie tylko lekko, choc nowymi bym nie pogardzil jakby mi wymienili ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 (edytowane) Najblizsza okazja do kupienia czegokolwiek po wspanialych, wielce obnizonych cenach bedzie w Boxing Day, czyli 26.12, dzien po Christmas Day ;) W JD nie uswiadczych normalnie obnizek, chyba ze wynikaja one z koncowek danej serii. FootLocker, JJB i pewnie cos by sie znalazlo. Imo te 3 sieci najlepsze. Tak sie prezentuja AirMax'y na zywca: (Prosto&Elegancko) No offence ale moim zdaniem są okropne. To, że TEDE o nich elozią rapuje, raczej nie robi ich ładnymi. ;-) Edytowane 11 Stycznia 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 posiadam takie butki http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=933708 poza tym, że są świetne;] to już je trochę ubrudziłem :/ czym czyścić takie zamszowe buty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 to jest chyba raczej nubuk a nie zamsz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 możliwe, nie znam sie;] więc czym czyści się taki nubuk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) możliwe, nie znam sie;] więc czym czyści się taki nubuk?Ja uzywam tego do impregnacji -> http://www.collonil.net/pl/produkte/collon...0285f0b725ffe3e Do tego mozesz kupic sobie jakis szampon do butow i gabeczke. ;] Razem trzeba bedzie z 50PLN wydac, ale warto. Edytowane 20 Stycznia 2008 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 aiiii ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Poca, buty kozak. Ile takie Quiksilvery sie cenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...