^goku^ Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Oba modele z footlockera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 To i ja sie pochwale, gdyż również zaopatrzyłem sie w Reebok Reverse Jam Mid. Czaiłem sie na fioletowe, ale jak zobaczyłem czarne to sie zakochałem... o takie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolmops Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 (edytowane) Daj znać po paru dniach, jakie wrażenia ;>. EDIT: Gdybyś jeszcze dał fotkę jak się prezentują na nodze to byłoby już idealnie. Edytowane 12 Sierpnia 2009 przez rolmops Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 To i ja sie pochwale, gdyż również zaopatrzyłem sie w Reebok Reverse Jam Mid. Czaiłem sie na fioletowe, ale jak zobaczyłem czarne to sie zakochałem... o takie http://www.myairshoes.com/wp-content/uploa...tter-pack-3.jpg kurcze ale fajne, gdyby nie miały tego go*na napaćkanego po boku to chetnie bym sobie sprawil bo przypominaja mi te fajne sztuki z lat '90 przegladalem jakies stare niemieckie katalogi to pomyslalem sobie ze wtedy byly jakies bardziej spojne wzory wlasnie takie cos jak ten. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandraX Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Adidas Court Stabil 3 - wygodne i podobają mi się z wyglądu - dlatego mam i niebieskie i czerwone :D http://www.but24.pl/allegro/courtstabil032...tabil-032-1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 dzisiaj powinny przyjsc:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 To i ja sie pochwale, gdyż również zaopatrzyłem sie w Reebok Reverse Jam Mid. Czaiłem sie na fioletowe, ale jak zobaczyłem czarne to sie zakochałem... Ile dałeś za te Reverse'y? Jak kupowałem (chyba marzec) to były po 269 zł. Mam takie same, tylko... fioletowe. Bardzo wygodne, oldskulowe buty. Trochę pękają na przodzie, klej puszcza, co może być trochę niepokojące, ale jeszce są zeszyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 150zł. Kupowałem w sklepie Reeboka w Luboniu. Normalnie stały tam po 189zł ale chłopaki dali mi zniżke jako że tam pracowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 150zł.Że tak odpowiem moim awatarem: . Za taką cenę też bym je chapnął, są na mojej wishliście już od dłuższego czasu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 nowe butki nike air gravel court Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 siiic! niezłe chyba pierwsze nike jakie mi się spodobały od bardzo dawna jakby jeszcze było nieco szersze ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Szukam jakiś lekkich, skórzanych, wygodnych butów na zimę do 250 zł. Możecie coś polecić sensownego i trwałego? Mam jakieś skórzane z bazaru, mają już 3 lata i są nie do zdarcia, ale fason już nie ten... Co sądzicie o tych? http://www.allegro.pl/item731216601_buty_c...t_honey_42.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolmops Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Fajne CATy, pewnie długo posłużą, jeżeli Ci się podobają to bierz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 @jauhis możesz wrzucić parę fotek bucika na żywo? Wygląda genialnie, ale jeśli mam je zamówić przez neta, to wolałbym zobaczyć chociaż real foto ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Szukam jakiś lekkich, skórzanych, wygodnych butów na zimę do 250 zł. Możecie coś polecić sensownego i trwałego? Mam jakieś skórzane z bazaru, mają już 3 lata i są nie do zdarcia, ale fason już nie ten... Co sądzicie o tych? http://www.allegro.pl/item731216601_buty_c...t_honey_42.html Mam. Ciężkie, wygodne, żółte, wypasione. Aha, to nubuk więc przyszykuj się na zabawę z czyszczeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Wygodne? Wzglednie... Dobrze dopasuj rozmiar (zeby nie byly za duze) bo skarpety bedziesz mial we krwi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Nowy nabytek :) Chciałem Adio Cascade brązowe ale nie było już rozmiaru :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Poszukuje butów o podobnym wyglądzie - taki model, biała podeszwa, białe logo nike przechodzące przez but tylko całe czarne, gładkie. Występuje taki model? Ktoś się może z takim spotkał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem o co chodzi..... AF1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolmops Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 (...) Poszukuje butów o podobnym wyglądzie (...) Nike Isolate, to jest dokładnie ten model. Powiem szczerze, że żadna rewelacja z tych butów. Poszukaj lepiej Air forców, dunków, tylko uważaj na podróbki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
screws Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Ogólnie szukałem czarnych butów ale ostatecznie kupiłem takie: -Adidas Benkment Evolution Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 poprzednie DC dały radę 4 miesiące do pierwszego defektu od dziś: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Żonka sprezentowała mi takie botki. http://www.salomonsports.com/pl/#/footwear...xa-city-premium ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Gdzie w Warszawie jest duży wybór butów? Kiedyś jak jakiś but mi się spodobał w internecie, to jechałem do KDT, szukałem go i dobierałem odpowiedni rozmiar. Zależnie od ceny kupowałem na miejscu, lub kupowałem pewny rozmiar przez allegro. Teraz spodobały mi się butki jauhis'a (patrz parę postów wyżej) i mógłbym je zamówić na allegro, ale szkoda mi kasy na ewentualne wysyłanie buta z powrotem w razie złego numeru. Gdzie w wawie można je spotkać w sklepie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 (edytowane) Ma ktoś zaproszenie na tnsfk? Edytowane 20 Września 2009 przez westsajd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Yhhh minelo raptem kilka miesiecy od kupna ostatnih butow a juz trzeba kupic nowe :lol2: Jak zwykle szukam czegos praktycznego co by sie nie rozje**lo po tygodniu zwyklego uzytkowania ( czasem jakies bieganko a to sie pilke kopnie jak sie przechodzi przez osiedle itp itd;) ) Przewertowalem allegro i znalazlem za bardzo fajna cene cos takiego http://allegro.pl/item744649318_reebok_clu...basicsport.html Nie ma tam jakiegos haczyka bo cena dziwnie niska;p Ktos moze cos o nich powiedziec? Ewentualnie jakies inne propozycje tego typu chodzidel do okolo 200-250zl ( im taniej tym fajniej;>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 IMo normalna cena outletowa, jak byłem w sklepie reeboka i przymierzałem swoje Reversy to też je oglądałem, cena taka sama jak na aukcji, ale jak dla mnie to zbyt wygodne nie były. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Macie jakiś sprawdzony sposób na czyszczenie białych podeszw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 mydło + szczotka ryzowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 (edytowane) Z 2 dni temu kupilem buty Pumy Drift Cat L tylko ze mam z nimi pewien problem o ile z lewym butem wszystko jest to w prawym bucie jest krotsza wysciolka o okolo 1cm a ze jest na samym koncu troche podwijana do gory [tak tez w drugim bucie jest] to strasznie mnei cisna. :( Rozumiem ze w takim wypadku po udaniu sie do lokalnego sklepu w ktorym dokonalem zakupu albo zostan mi zwrocone pieniadze albo wymienione zostana na pare wolna od wad, zgadza sie? I faktynie wybralem sie do sklepu i od razu zaproponowali zwrot plnow a ze mieli taki sam rozmiar to wzialem inna pare. :) Edytowane 2 Października 2009 przez kuebk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...