Pazuzu Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 (edytowane) Znacie jakis sklep we Wrocławiu gdzie dostane Nike Capri si dokladnie takie http://athleticshop.nl/runningstore/nike-c...b34ee439f87485f ? Edytowane 15 Stycznia 2010 przez Pazuzu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 A propos butów zimowych... ja chodzę w takich teraz. http://www.salomon.com/pl/#/footwear/footwear/zimowe/switch ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Jakie znacie buty powiązane z markami samochodów ? Aktualnie noszę Porsche design od Adidasa, jednak zastanawiałem się nad zmianą czegoś na wiosnę. -Goodyear (adidas) -Ferrari - szkoda, że od Pumy, odpadają -Pirelli ma bardzo ciekawe buty (widziałem w katalogu, niestety nie mogę znaleźć :( ). -? Macie jeszcze jakieś pomysły na buty "samochodowe" ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolmops Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 A czemu koniecznie związane z samochodami? Pumy ferrari nie bierz bo to ... wioska. Porsche adidas to całkiem zgrabne buciki, ale to już chyba wiesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 A jakieś takie zboczenie. ;) Widziałem co prawda jedne fajne Pumy, ale to Pumy (sick!) reszta, tak jak mówisz - wiocha. Pirelli, nawet fajne ;) ala Porsche design. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Mam pytanie odnośnie Adidas Superstar, na co zwrócić uwagę przy zakupie żeby nie kupić podróby :?: Zauważyłem że ten model na niektórych aukcjach ma plastikowe nakładki na oczka od sznurowadeł jak TU a na innych są zwykłe dziurki w skórze jak TU czy któreś z podanych to podróbki czy poprostu nowsza lub starsza rev :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borozu Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Reebok Club Legend za 129 zł też mi się podobają. Ktoś je użytkował? Cena nie jest wygórowana, jak jest z jakością? http://sklep.sizeer.com/obuwie-sport,t,B,S...iii,15595.bhtmlAkurat szukałem tanich bucików coby przelatać końcówkę zimy a tu takiego linka podsuwasz :D Kupiłeś je? Jak tak to jak się sprawują? Mam na nie ochotę ze względu na cenę oraz pewność oryginalności. W dodatku jeszcze bardziej staniały! Nie ma problemu by je kupić za 100zł, szok. http://allegro.pl/item900783834_reebok_but..._citysport.html http://sklep.sizeer.com/obuwie-sport,t,B,S...iii,15595.bhtml http://www.butysportowe.net/index.php?page..._content=347052 W dodatku wszędzie mają mój rozmiar, wysyłka tania, tylko kupować! Ale właśnie mam zastrzeżenie co do śmigania w nich podczas zimy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 (edytowane) No raczej do chodzenia po śniegu to one średnio się nadają. Ja bym szukał jakiś CAT'ów lub coś podobnego w tym stylu jakie podał mihalo w #2071 poście tego tematu (pierwszy od góry na tej stronie). Edytowane 7 Lutego 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Mam pytanie odnośnie Adidas Superstar, na co zwrócić uwagę przy zakupie żeby nie kupić podróby :?: Zauważyłem że ten model na niektórych aukcjach ma plastikowe nakładki na oczka od sznurowadeł jak TU a na innych są zwykłe dziurki w skórze jak TU czy któreś z podanych to podróbki czy poprostu nowsza lub starsza rev :?: te pierwsze to chyba nie sa klasyczne sheltoes'y (cwierc muszli) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 A jakieś takie zboczenie. ;) Widziałem co prawda jedne fajne Pumy, ale to Pumy (sick!) reszta, tak jak mówisz - wiocha. Pirelli, nawet fajne ;) ala Porsche design. A czemu nie Pumy? Mam 4 pary speedcatów kupowane w normalnych sklepach, bez ryzykowania na allegro, i jakościowo dają radę (i jak dla mnie, są niesamowicie wygodne). BTW, http://www.sjp.pl/sic (nie sick! sic!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Jak coś co nie ma prawie żadnej podeszwy (amortyzacji) może być niesamowicie wygodne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 To nie są buty do biegów przełajowych :lol: Do prowadzenia auta i chodzenia po równych chodnikach są odpowiednie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 To nie są buty do biegów przełajowych :lol: Załóż sobie kiedyś np. hmmm... pierwsze lepsze air maxy? Zobaczysz jaka jest różnica miedzy 'wygodą' a wygodą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Tak samo oczywiste jest to, że do równych powierzchni/auta dla stopy nieprzeciążonej np. nadmiarem kg właściciela/wadami postawy 'prawie żadna' podeszwa starcza i może zapewnić wygodę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 (edytowane) Jak coś co nie ma prawie żadnej podeszwy (amortyzacji) może być niesamowicie wygodne? jak to jak? standardowo. :P Może Ty masz jakieś wrażliwe stópki?:P http://www.hollow-hill.com/sabina/images/thx-captain-obvious.jpg Załóż sobie kiedyś np. hmmm... pierwsze lepsze air maxy? Zobaczysz jaka jest różnica miedzy 'wygodą' a wygodą. :P Miałem airmaxy i fajne elo były, ale lacosty na niskiej podeszwie to i tak wygodne buty nr1 u mnie. A nike SB miało system amortyzacji zoom tak wspaniały, że ty mi musiałeś powiedzieć, że on tam jest, po czym i tak stwierdziłem, że różnicy nie widzę. :P Niepotrzebnie trujesz tyłek marketingowym pindoleniem. (Albo na serio masz wrażliwe stópki ;-) ) Edytowane 9 Lutego 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 (edytowane) Sysak, jak serio nie odczuwasz "systemu" w butach z "air" nazwie to masz wyjątkowo niewrażliwe stopy :huh: :plum: Edytowane 9 Lutego 2010 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Gdyby to było marketingowe pindolenie to bym się w ogóle nie odzywał :D W zoomach jeszcze nie latałem więc nie wiem jak tam z nimi ale żeby w am1 premium (bo takie chyba miałeś Sysaku) nie czuć nic? Tobie chyba trzeba zafundować buciki ale... betonowe ; ))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 A czemu nie Pumy? Mam 4 pary speedcatów kupowane w normalnych sklepach, bez ryzykowania na allegro, i jakościowo dają radę (i jak dla mnie, są niesamowicie wygodne). BTW, 3459224[/snapback] Jak coś co nie ma prawie żadnej podeszwy (amortyzacji) może być niesamowicie wygodne? Do prowadzenia auta i chodzenia po równych chodnikach są odpowiednie. Dokładnie, do prowadzenia auta i chodzenia po równych chodnikach się nadaje, ba, w cienkich podeszwach lepiej się auto prowadzi. Kiedyś widziałem takie Pumy ferrari, podeszwa może miała kilka mm, w każdym bądź razie była z gumy i można było ją zaginać w każdą stronę. ;) Po kamieniach średni temat do chodzenia, ale samochód pewnie b. dobrze się prowadzi. Wtedy pierwszy raz pomyślałem, żeby mieć osobno but do "chodzenia" i do "jeżdżenia" (właśnie te pumy), jednak stwierdziłem, że rzadko jest sytuacja, że tylko jeżdżę albo tylko chodzę, a przecież nie będę trzymał drugich butów w bagażniku i zmieniał za każdym razem. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Jak coś co nie ma prawie żadnej podeszwy (amortyzacji) może być niesamowicie wygodne?Normalnie -> W wygodniejszych butach nie chodzilem, zeby nie wiem jakiej wielkosci mialy poduszki, dmuchane systemy i inne bajerki. Doslownie jakbys "plywal" po chodniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 MaciekCi, zima w takich butach? Chyba, że na zimę za każdym razem planujesz wylot w ciepłe, to może się zgodzę ;) Dla mnie te buciki są wygodne, idealnie pasują do jeansów i mają plusa za powiązania z motosportem (czego i ty szukasz). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Normalnie -> W wygodniejszych butach nie chodzilem, zeby nie wiem jakiej wielkosci mialy poduszki, dmuchane systemy i inne bajerki. Doslownie jakbys "plywal" po chodniku. Normalne bo akurat podeszwa w cortezach zrobiona jest z pianki, która zachowuje się jak system :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Gdyby to było marketingowe pindolenie to bym się w ogóle nie odzywał :D W zoomach jeszcze nie latałem więc nie wiem jak tam z nimi ale żeby w am1 premium (bo takie chyba miałeś Sysaku) nie czuć nic? Tobie chyba trzeba zafundować buciki ale... betonowe ; ))))) Czuć, ale nie jest to różnica ani na plus, ani na minus chyba, że muszę ścigać autobus, który zaraz odjedzie z przystanka, albo spierdzielać przed szwajcarskimi jugosłowianami. ;-) Wtedy to jest przydatne, ale i tak najpierw wysiadają mi płuca, a stopy się nawet nie zmęczą. Betonowe buciki mogą być - lubię mieć twardy zawias ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 MaciekCi, zima w takich butach? Chyba, że na zimę za każdym razem planujesz wylot w ciepłe, to może się zgodzę ;) Dla mnie te buciki są wygodne, idealnie pasują do jeansów i mają plusa za powiązania z motosportem (czego i ty szukasz). Trochę lekkomyślne, wiem, ale jestem optymistą, że nie będę musiał biegać po zaspach, zimno mi nigdy nie było. :) BTW, chyba znalazłem McLaren albo McLaren 2 , tylko muszę je obejrzeć na żywo, bo na fotkach jakimś "plastikiem" zalatują. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 O, ciekawe (nr 2). Jakbyś je gdzieś dorwał na żywo to napisz, czy warto (na tych fotkach faktycznie dość "plastikowe"). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Wahałem się bardzo by nie urazić nikogo ale chcę wyrazić swoją opinię na temat tych butów McLaren'a lub im podobnych. :blink: Ale koszmarki z tych czółenek. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Dopiero spojrzałem na cenę: 380 zł?? :huh: :blink: :blink: 380 zł za but, który wygląda jakby był od turasa z rynku? Dziękuje, postoje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Ale koszmarki z tych czółenek.Hahaha łagodnie powiedziane :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Do jakich spodni wy zakladacie takie cos? Pasuje to do jakiegos ubioru ? ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Tylko nago. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Znając draaka to pewnie do dresiku i białych skarpetek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...