MaciekCi Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Podobają się! Maćku, jaki to model? Przejrzałem pobieżnie stronę wojasa i nie widzę takowych. Sklep - Półbuty męskie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 (edytowane) Amen, różne wojasy noszę już prawie dekadę i za każdym kolejnym zakupem jestem wierny firmie. A zaczęło się od prostych glanów... ^_^ Tzn ze wytrzymalosc butow jest dobra, tak? Spodobaly mi sie te buty podlinkowane przez Macka a jestem wlasnie przed zakupem i prawde mowiac juz nie wiem co kupic. Wymagania co do wytrzymalosci mam wysokie bo w butach reeboka velocera chodze 4 rok. Zaciekawily mnie te wojasy ale boje sie kupowac w "ciemno". Jak u nich z ewentualnym korzystaniem z gwarancji? a z butami badury mieliscie stycznosc? Edytowane 14 Czerwca 2012 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Tzn ze wytrzymalosc butow jest dobra, tak? Glany zabiłem sam w jakieś 3 lata, ale były katowane bezlitośnie. Najstarsze trzewiki których używam na co dzień mają ładnie ponad 5 lat i po wyczyszczeniu wyglądają jak nowe - dwie bliźniacze pary. Kolejne młodsze trzewiki i półbuty w wieku 3-1 lat także bez cienia zużycia. Zastrzeżenie jedno: piszę tylko o butach ze skóry i grubego zamszu ze "szmaciankami" nie mam doświadczenia; ostatni nabytek to wcześniejsza wersja tych: buty i z czystym sumieniem mogę polecić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 (edytowane) Jak u nich z ewentualnym korzystaniem z gwarancji? Ja z kolei zakupiłem wojasy namówiony przez Szwagra, który to już jakiś czas pomyka w różnych wojasach. Po dwóch latach Szwagier jakoś zahaczył o krawężnik(?) czy jakąś wyboję, no i skóra pękła w jednym miejscu. Poszedł do sklepu, powiedzieli mu, że takiego modelu już nie mają, więc albo naprawa albo może wybrać inne w podobnej kwocie. Po tej opinii byłem już zdecydowany. ;) Edytowane 14 Czerwca 2012 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlenka Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Szczeze mowiac nigdy o tym nie myslalm skad pochodza moje buty, choc pewnie to racja, ze jakosciowo pewnie odbiegaja o tych z USA czy Niemiec, ale cena jest niestety ta sama.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Sklep - Półbuty męskie ;) Czemu nie zajrzałem tutaj wcześniej :( W niedzielę poszedłem po buty (bo oczywiście 2 pary butów z Cropp Towna rozsypały się po kilku miesiącach - jedyne z czego jestem zadowolony, to reklamacja. Pani uwzględniła mi od ręki i od razu oddała kasę za jedną parę. Drugie poszły do rzeczoznawcy) i kupiłem sobie Nike elite mtr blue: Nike Store Poland. Nike Elite SI Men's Shoe Wygodne, lekkie, przewiewne, fajny profil na pięcie. Ale takie Wojasy też by mi się przydały :> Edytowane 18 Czerwca 2012 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr_w Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Szukam butów podobnych do Nike Future Court. Nie muszą być firmy Nike mogę być też inne, ważne żeby nie było wielkiego znaku firmy na całym bucie tylko taki malutki gdzieś z boku. Najlepiej ciemne z dodtakiem białego. Może ktoś coś poleci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty_99 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Powiedzcie mi, czy ktoś z was miał do czynienia z trampkami Nike Go: Ewentualnie z Adidas Vespa Pk Mid: Zastanawiam się nad kupnem jednych z nich. Chciałbym mieć pewność, że pochodzę w nich ze 2 sezony, stąd moje pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Mam dwie pare Nike Go + wysokie Nike Go - jestem bardzo zadowolony! Nasłuchałem się, że Nike nie robi już solidnych butów a tu zaskoczenie, żadnych problemów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Bo nie robi ;/ Wszelkie buty ze tak powiem wyczynowe... znaczy sie z zastosowaniem innym niz ladny wyglad i chodzenie 2h dziennie, poprostu sie rozklejaja. Ja po 2 zwrotach gotowki poprostu odpuscilem sobie te firme jako producenta butow... But jeszcze dobrze sie nie ulozy na nnodze a tu juz zaczynaja sie problemy Zadowolony za to jestem z dwoch ostatnich par adidasow... ktore dostaja w dupsko dosc ostro i sie trzymaja... Za to mam zajebisty problem z butami do siatki. Moje stare pumy do pilki recznej juz sie wysluzyly, kilka ostatnich dni zwiedzilem kilka sklepow i zaczyna sie masakra... Bo albo moge kupic "szmaty" ktore mi sie rozleza i ktorych poprostu nie cierpie, albo musze gniesc noge w skorzanych butach... Nie wiem czemu ale wszytskie modele jakie przymierzalem sa diabelnie waskie... Oblecialem Reeboki, Adidasy, Mizuno, Asicsy i nic... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Macie jakieś doświadczenia, ze sklepami w UK, wysyłającymi buty do Polski - http://www.sportsdirect.com albo http://www.jdsports.co.uk/home ? Kolega z pracy polecił mi sportsdirect, mówiąc, że wszystko jest jak należy. Ceny butów zachęcają, zaś wysyłka to tylko 5 funtów. Znacie jakieś warte polecenia sklepy, które wysyłają z UK? Proszę o jakieś namiary, dziękuję z góry. Edytowane 10 Grudnia 2012 przez oldskul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WicekWRO Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Ja zainwestowałem w chiruca - całe ze skóry na dodatek na goretexie - eleganckie i w teren też można iść:http://taniewspinanie.pl/ESTORIL-Buty-CHIRUCA-02-GTX-m%C4%99skie-7643-2-66-produkt.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Miał ktos doczynienia z cichobiegami Adidas serii clima cool? Szukam jakiegoś kapcia na wakacyjny wyjazd, ma byc lekki, przewiewny i wygodny do klepania kilometrów pieszo w upale 30+. Moja uwage zwróciły właśnie Adidas Daroga, a może cos innego spełniającego powyższe wymagania? Edytowane 27 Maja 2013 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Air Maxy 90 Hyperfuse. Albo inne, ale Hyperfuse, bo lekkie i przewiewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Ktoś miał z nimi do czynienia? http://allegro.pl/reebok-classic-raley-runner-buty-44-5-29cm-i3269363412.html http://allegro.pl/reebok-classic-grey-dash-runner-lodz-44-5-29cm-i3269446083.html Obawiam się o trwałość i co się z nimi stanie jak deszcz zaskoczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 (edytowane) Wreszcie! Wojasy kupione, zaczynam przygodę, mam nadzieję, z najlepszymi butami jakie moja stopa nosiła. Conversom wygody nie odmówię, ale po 3 latach wyglądają bardzo kiepsko. Pięta się przetarła i konieczna była wymiana u szewca.Miał ktoś takie? Kupiłem na wyprzedaży, te 100zł w dół dało przystępną cenę. Zresztą taniej chyba się już u nich nie da.http://wojas.pl/produkt/5626 Pytanie dla posiadaczy tego typu butów w ogóle, spód jest dziwny. Część przednia buta jest pokryta jakby gumą, ale nie jest to podeszwa do jakich jestem przyzwyczajony, wygląda na wystylizowaną. Guma jest nabryzgana nierównomiernie, nie pokrywa całego spodu. Nie zwróciłem w sklepie na to uwagi. Czy tak u nich jest czy to może oznaka "zużycia" ? Co z taką cienką warstwą gumy się może stać na przestrzeni m-cy? P.S. Ależ to cholerstwo ładne, wygodne i lekkie jest... :) Edytowane 7 Lipca 2013 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2013 (edytowane) Możecie polecić jakieś sklepy online z obuwiem? Mogą być też zagraniczne. Szukam miejsca gdzie najtaniej kupie pewne new balancy Edytowane 7 Lipca 2013 przez g00dMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Update: po prawie 7 latach w końcu zaczęła się poddawać jedna z najstarszych i najbardziej eksploatowanych par trzewików wojasa, podeszwa zaczęła się rozłazić od czuba w jednym bucie. Biorąc pod uwagę przebieg i warunki (lato, zima, deszcz, błoto,...) w których pracowały wynik moim zdaniem rewelacyjny jak na obuwie codzienne. Para na zastępstwo już zamówiona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 No już jedne sobie upatrzyłem. KHOT napisz gdzie zamawiasz. Czy bezpośrednio ze strony producenta czy idzie gdzieś taniej kupić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Kupiłem dokładnie te: http://allegro.pl/show_item.php?item=3511421808, wcześniejsze też od nich brałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Ja tam mogę polecić buty firmy Salomon. Bardzo dobra jakość, wygoda i wytrzymałość. Dokładnego modelu nie podam, bo nie mogę nigdzie znaleźć ich zdjęcia. Zakupywałem je razem z braciakiem 2 lata temu. On swoje wkrótce wziął do pracy (często przemoczone itp. - ogólnie ekstremalna eksploatacja). Jak postawi się je obok siebie to różnica polega jedynie na bardziej wyrobiony materiale w parze brata - są mocno przyklapniętę, ale nic się nie rozłazi czy rozkleja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 (edytowane) Kupiłem dokładnie te: http://allegro.pl/show_item.php?item=3511421808, wcześniejsze też od nich brałem. Wybrałem swój model i kupiłem. Mam jednak wątpliwości co do klejenia. Wydaje się jakby zaraz miał się odkleić nosek, ale ogólnie trzyma się dobrze. Zobaczymy ile wytrzymają. Edytowane 21 Września 2013 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 Macie jakieś swoje zaufane sklepy internetowe, które na pewno nie sprzedają podróbek?Nie wiem czy w ogóle jest sens mówić o podróbkach gdy zapewne teraz wszystko i tak jest klecone w Azji, a przynajmniej to co idzie na polski rynek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 ja zakupy robie w http://sklepbiegowy.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 jak nie ma tego co szukasz w powyzszym sklepie to jest jeszcze http://sportowysklep.pl/ ten sam wlasciciel ale towar inny, w sumie maja kilka netowych sklepow. ja kupuje stacjonarnie i moge sie tylko w superlatywach wypowaidac o cenach, dostepnosci i profecjonalzimowi personelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym modelem butów (Poe) Caterpillar'a i w ogóle z samą firmą pod względem produkowanego obuwia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Ja szukam jakiś dobrych butów trekingowych na lata. Przede wszystkim lekkie i wytrzymałe wygodne i ciepłe bo głównie na zimę. Kiedyś Alpinus robił fajne modele butów chodzi mi właśnie o taki design: https://www.google.pl/search?q=buty+alpinus&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=JXbmUsz3KsqGswbBxoCoBA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=652 Najchętniej jakieś promo z 699 na 400 PLN :) Ale tak z 400-500PLN miałbym do wydania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Szukam wygodnych butów na okazje typu las, ognisko, domek nad jeziorem, spacer w deszczu, których nie będzie mi żal gdy się trochę zniszczą, więc tak do 150 zł. Może znacie jakieś buty na które warto zwrócić uwagę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradKot Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 A ktoś z was ma może buty z badury? Chciałem kupić z ich stronki http://badura.pl ale czytałem różne opinie i sam nie wiem... Są wytrzymałe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Witam Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat trwałości Adidasów z serii Neo, szukam czegoś na lato i wpadły mi w oko te: http://1but.pl/adidas-v_racer-f97905-135987. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...