JROX Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Wydaje mi się że nie te nie są szerokie http://skateshop.pl/projector.php?product=1131015058 EDIT: jeszcze te: http://pl.skate-europe.com/details/31141-b...my_wray_v4.html http://pl.skate-europe.com/details/31616-b...l_fairlane.html Kolega kolegi miał ADIO 3 lata i się nie rozkleiły czy coś podobnego. Mi stopa nie rośnie już dwa lata także chyba już nie wyrosne z butów ;] Edytowane 14 Lipca 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Od trzech miesięcy chodzę w czymś takim: fila raceboot 3. Buty bardzo mi się podobają i są wygodne. Mają tylko jedną wadę. Na skórze łatwo pojawiają się jaśniejsze rysy/otarcia i trzeba dla tego trzeba je często pastować. Tak btw. Nie rozumiem jak można chodzić w białych butach. Po pierwsze, to niepraktyczne. Co chwila trzeba myć buty. Po drugie (bez obrazy), nie sądzicie, że to trochę szpanerskie, albo nawet dresiarskie? Mnie wydaje się, że tak. Jeśli chcecie, mgę potem rozwinąć myśl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Od trzech miesięcy chodzę w czymś takim: fila raceboot 3. Buty bardzo mi się podobają i są wygodne. Mają tylko jedną wadę. Na skórze łatwo pojawiają się jaśniejsze rysy/otarcia i trzeba dla tego trzeba je często pastować. Tak btw. Nie rozumiem jak można chodzić w białych butach. Po pierwsze, to niepraktyczne. Co chwila trzeba myć buty. Po drugie (bez obrazy), nie sądzicie, że to trochę szpanerskie, albo nawet dresiarskie? Mnie wydaje się, że tak. Jeśli chcecie, mgę potem rozwinąć myśl... Można pogadać o białych butach, chcemy ;] Brudzą się, owszem. Jednak nie przeszkadza mnie czyszczenie ich co wieczór wilgotna szmatką. Szpanerskie ajt. To po prostu inny kolor, nic wiecej. Dresiarskie? Dresiarskie jest założenie dresu i kolorowych adidasków z rynku, a nie ciemnych jeansow i bialych butów. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 http://www.shoes.com/product.asp?p=5014468...MP=OTC-Shopping dopiero co kupiłem :D btw. o wiele bardziej lubie buty w bialym kolorze z malymi wstawkami, niz ponure jednokolorowe, szczegolnie czarne buty, poprostu nie trawie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Aktualnie: Dopiero niedawno poznałem sie na białym kolorze ( i innych jasnych barwach) obuwia - od 2 lat nie kupuje już czarnych butów (całych czarnych - nike'ów jak można zobaczyć na wcześniejszych stronach.) Praktycznie wszystkie dla mnie wyglądają identycznie, różnią sie jedynie podeszwą i umiejscowaniem znaczka. A nie chce chodzic w butach ktore nosi 70% ludzi spotykanych na ulicach. Sysak13 Wszystko zalezy jak buty uzywasz. Ja moje czyszcze raz na miesiac - bo trzymają sie genialnie swego koloru i nie zabrudzaja sie przy normlanym użytkowaniu. Szpanerskie? Hehes.. no jeżeli 3/4 Twoich znajomych chodzi w praktycznie identycznych czarnych butach to fakt.. Mozesz poczuć się wyróżniony.. ;] Dresiarskie? Lol.. ;] A czarne buty nie są dresiarskie? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Nie rozumiem o co wy się kłucicie, przecież kazdy może mieć własne zdanie na ten temat. Generalnie biały kolor na butach moze być, jednak uważam że czarny jest bardziej uniwersalny. Nie mówie jednak że nigdy nie kupie butów w innym kolorze niz czarny.... Kupie jeśli mi sie spodobają. Ostatnio podobaja mi się buty w stylu takim jak mechl!k pokazał, i gdybym nie kupił nike'ów w Niemczech w okazyjnej cenie to bym się za takimi rozgladał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 jak dla mnie dresiarskie buty to np: wszystko zalezy od gustu... a co do utrzymania czystosci bialych butow to nei widze w tym zadnych problemow, moze wydaje sie to tak tylko ludziom, ktorzy nie mieli doczynienia z takimi. Jak dla mnie jasne buty i ich stan pokazuja czy czlowiek dba o siebie czy itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Myślę, że czyszczenie białych butów zależy jeszcze od rodzaju materiału, bo niektóre skóry wystarczy przetrzeć szmatką i jest luz, a do niketórych materiałów trzeba się bardziej przyłożyć. A za najbrzydszą kolorystykę uważam takie malowanie, że kolor płynnie przechodzi w kolor, taki gradient. Zresztą tak mają zazwyczaj tanie buty ze sztucznych materiałów, bo skóry raczej nikt tak (chyba) nie maluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Czarne nie są dresiarskie, bo się nie rzucają w oczy. Białe wręcz krzyczą: "Patrzcie jakie jesteśmy el0! Fifti sent nosi nasze siostry-bliźniaczki!" :lol: Ale nie sugerujcie się moją opinią na ten temat, bo jeśli chodzi o podejście do szpanu, to jestem trochę zbyt radykalny. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Buty złapane w Go Sporcie. Piekne Stabile ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Do dresu idealne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Czarne nie są dresiarskie, bo się nie rzucają w oczy. Białe wręcz krzyczą: "Patrzcie jakie jesteśmy el0! Fifti sent nosi nasze siostry-bliźniaczki!" :lol: Ale nie sugerujcie się moją opinią na ten temat, bo jeśli chodzi o podejście do szpanu, to jestem trochę zbyt radykalny. ;-) Jup.. każde biały buty są dresiarski a każdy człowiek noszący dres to dresiarz.. ;] Pocuś co Ci teraz zostaje? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Pozostaje mi popatrzec na Twoj av. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Panowie doradzcie mi jakies adidaski firmy Nike najlepiej brązowawe lub beżowe, i żeby wygladały "klasycznie" :P , rozmiar 42 . Byłem chetny na te Nike Chikara ale niestety tylko są czarne :( Edytowane 14 Lipca 2006 przez .Kuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Jup.. każde biały buty są dresiarski a każdy człowiek noszący dres to dresiarz.. ;] Pocuś co Ci teraz zostaje? ;] Masz racje. Nie powinienem pakować wszystkich i wszystkiego do jednego worka. [joke]Przecież są jeszcze sportowcy, którzy noszą dresy i alfonsi, którzy noszą białe buty. ;-) ;-) ;-) [/joke] Peace. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zeby nie bylo OT: Jak z jakością CORMAX`ow ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Panowie doradzcie mi jakies adidaski firmy Nike najlepiej brązowawe lub beżowe, i żeby wygladały "klasycznie" . Byłem chetny na te Nike Chikara ale niestety tylko są czarneDlaczego akurat brązowe czy beżowe? Aha, ma być klasycznie. Prosze bardzo. :) Chikary beżowe klik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Mam zasade że nie kupuje butów na allegro :) Wole miec pewna gwarancje ze jak cos z butem nie bedzie tak to dzwonie do sklepu i po problemie a z gostkami na allegro roznie to bywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Panowie doradzcie mi jakies adidaski firmy Nike najlepiej brązowawe lub beżowe, i żeby wygladały "klasycznie" :P , rozmiar 42 . Byłem chetny na te Nike Chikara ale niestety tylko są czarne :(Zaj.iście to brzmi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 tak sie przyjelo w polsce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Zeby nie bylo OT: Jak z jakością CORMAX`ow ? :)Buty na jeden sezon. Ale za to calkiem tanie i ladne, wiec chyba sie oplaca :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) FastlY, jestem dokladnir takiego samego zdania... Sadze po prostu, ze buty sa za drogie i brzydkie. A ze wygodne? Na pewno znajda sie jakies buty ktore nosi sie z podobna wygoda, tyle ze bez sprezyn. Wg. mnie te buty sa dla elo dresow, ktorzy lubia wozic sie po dyskotekach itp. Narcyz, jezeli cenisz je jedynie za wygode, to spoko, ale podobac to sie ona raczej nei moga. W ogole dawac kupe kasy za te buty to jakas paranoja... Nie denerwuj sie tak, nic zlego nie napisalem i do niczego cie nei zmuszam. Po prostu mi sie nie podobaja i tyle. Edytowane 15 Lipca 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Po prostu mnie denerwuje takie podejście. Część z nich wygląda beznadziejnie, ale to jeszcze nie oznacza że są dla dresów:> Gadasz tak jak ci co mówią, że Bmw to tylko dla dresów. Stary zobacz ilu koszykarzy gra w pożądnych Shoxach. Chyba nie tylko dlatego, że na trening zakładają dres... Skoro twierdzisz, że nie mogą się podobać, to powiem Ci że mi się podobają:> Szukałem jedno kolorowych, niestety nie udało się i znalazłem po długich poszukiwaniach czerwono- białe. Dawać 2k za grafe, to też dla niektórych paranoja, więc wyluzuj :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 FastlY, jestem dokladnir takiego samego zdania... Sadze po prostu, ze buty sa za drogie i brzydkie. A ze wygodne? Na pewno znajda sie jakies buty ktore nosi sie z podobna wygoda, tyle ze bez sprezyn. Wg. mnie te buty sa dla elo dresow, ktorzy lubia wozic sie po dyskotekach itp. Buty nie są dla dresów, tylko dla koszykarzy, a to duża różnica. Buty Nike Shox firmuje akurat Vince Carter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Dres jakis napewno. I pewnie oprocz shoxow nosi biale buty (jak fifty cent) :mrgreen: Naprawde nie sadzilem, ze do rozmowy o butach tez trzeba dorosnac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 co powiecie o tych http://allegro.pl/item115268912__adidas_je...ka_gratis_.html http://allegro.pl/item113960103_adidas_tus..._3_gwaranc.html http://allegro.pl/item113686758_adidas_adi..._megasport.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) co powiecie o tych http://allegro.pl/item115268912__adidas_je...ka_gratis_.html http://allegro.pl/item113960103_adidas_tus..._3_gwaranc.html http://allegro.pl/item113686758_adidas_adi..._megasport.html 1. Odpada. Są zamszowe. Skóra mniej przemaka, jest wytrzymalsza i IMHO ładniejsza. 2. Takie sobie... 3. Zdecydowanie najładniejsze. Jeszcze trochę się te białe elementy ubrudzą i będzie super. ;-) Jakby były tańsze i byłbym na kupnie butów, to brałbym je na 100%. Wybieram bramkę nr 3. :) Edytowane 17 Lipca 2006 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Popieram Sysaka13, mi też bramka nr 3 najbardziej przypadła do gustu B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 aja kupiłem sobie ostatnio te białe dresiarskie g-unity. powiem tyle : są zajebiste, pod względem wizualnym, niesamowicie wygodne. szczerze polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Bardzo mi sie spodobały te buty http://allegro.pl/show_item.php?item=116148041 Chyba je kupie. Lecz mam jeszcze pytanko, czy ma ktos takie buty (jak sie sprawuja), i do fachowców :): czy to oryginalne obuwie (niechce 250zł wydac w ch***). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...