ChomiK Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 a ja ostatnio zaaplikowalem sobie cos TAKIEGO - vans jumma - bardzo wygodne od pierwszej przymiary, dodakowo lekkie i daja rade na rowerze - choc mooj typ pod tym wzgledem to nadal Globe Finale ... ;] podsumowujac - po 2 tyg noszenia - vans jumma to jeden z najwygodniejszych modeli z jakimi spotkaly sie moje smierdzace stopiska ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Jeżeli już vansy to fajne są czarne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 ha - a ja na to - jezeli buty to wygodne - jezeli kolor to kwestia gustu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 fajne. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Mi się te Van-sy nie podobają, wogóle żadne Van-sy. Zdecydowanie jestem za Ecco (sportowe-eleganckie) a z takich typowo sportowych, to Puma Future Cat GT (świetne są białe). Te Van-sy są chyba na deskorolke, tak mi się wydają, jak na nie patrze to widze SKATE buty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Te Van-sy są chyba na deskorolke, tak mi się wydają, jak na nie patrze to widze SKATE buty.Stary, mozesz zostac detektywem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) Stary, mozesz zostac detektywem. Może zostanę detektywem ! Zajebiście że dla ciebie wszystko jest takie oczywiste. Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez humax5400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 dla zainteresowanych vans jumma w innym zestawieniu kolorystycznym - TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Stary, mozesz zostac detektywem.Leżę. :lol: Od teraz będę cię nazywał "wujek celna riposta". ;-) humax. Te vansy wcale nie są takie "skate". Tu masz prawdziwe skate buty: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 witam, co sadzicie o butach firmy mustang, zakupilem dzis takie tyle ze nie przez allegro, a na miejscu, wygladaja dosc solidnie, gwarancja 2 latka, jak myslicie pochodze dluzej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 ...a ja na to - jezeli buty to wygodne...Wygoda = Ecco :twisted2: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 witam, co sadzicie o butach firmy mustang, zakupilem dzis takie tyle ze nie przez allegro, a na miejscu, wygladaja dosc solidnie, gwarancja 2 latka, jak myslicie pochodze dluzej? Miałem podobne nawet wygodne,sprawiały wrażenie solidnych niestety wcięło mi je po kilku dniach noszenia na basenie (widocznie nie tylko mi się spodobały :cry: ) i nie odkupiłem już takich samych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 prawie wszystkie buty pumy (widzialem chyba 3 modele ktore nie przypominaja skarpetek) sa dla dziewczyn badz dla chlopakow o innej niz normalna orientacji seksualnej. nie chce nikogo obrazic, takie jest moje zdanie. niby o gustach sie nie dyskutuje... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) prawie wszystkie buty pumy (widzialem chyba 3 modele ktore nie przypominaja skarpetek) sa dla dziewczyn badz dla chlopakow o innej niz normalna orientacji seksualnej. nie chce nikogo obrazic, takie jest moje zdanie. niby o gustach sie nie dyskutuje... :/ No tak bo prawdziwy facet to powinien chodzic w mokasynach albo w glanach. :huh: :lol2: (bez urazy dla uzytkownikow owego obuwia ;)) Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 A co sądzicie o butach Umbro? Wypatrzyłem sobie takie fajne brązowe, skórzane buty, tylko nie wiem, jak u nich z wytrzymałością itp. Zdjecia nie niestety moge znaleść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 no ja tez wlasnie sie do nich przymierzam, tylko czekam az obniza cene z 250zł na 200, bo zapewne chodzi nam o ten sam model. Jak dla mnie to bardzo eleganckie buty ;] Wytrzymałość butów umbro (mam halowki) - tak jak wszedzie, raz wytrzymaja 2 lata, raz pol roku. Halówki rozwalily sie po roku grania na hali i ostatni miesiac na dworze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) no ja tez wlasnie sie do nich przymierzam, tylko czekam az obniza cene z 250zł na 200, bo zapewne chodzi nam o ten sam model.Yhy, dokładnie o ten model mi chodzi. Kumpel je ma i jest strasznie zadowolony. Mi by pasowały do garniaka i munduru do szkoły, bo jakoś nie widzi mi się codziennie w lakierkach latać. Jeszcze u mnie jest o tyle fajnie, że jak kupie jedną parę np. tych tańszych to te miałbym za połowe ceny czyli tak licząc miłabym dwie pary markowych butów: 200zł za jedne i 125 za drugie co daje 325 zł. Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Mój kumpel miał dwie pary halówek tej firmy. Każda rozwaliła się szybciej niż po pół roku. Ale buty do chodzenia tej firmy wyglądają na solide, więc chyba tak źle nie będzie. (Co do tych butów, to też mi się bardzo podobały, ale po 1. były za drogie. Po 2. wszędzie był tylko rozmiary 42 i 43, a ja mam stopę 44/44,5. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) jezeli chodzi o buty na codzien, do chodzenia, to smigam w jordanach 18stkach, np: http://allegro.pl/item120933776_jordan_18_..._gratis_43.html cenie sobie jakosc, a firma jordan to wedlug mnie high-end w tej kwestii dobrej jakosci sa rowniez buty nike, kiedys w nich chodzilem, natomiast odradzam obuwie and1 kupilem je rok temu i bardzo sie zawiodlem, skora najnizszej jakosci, klej, wykonczenie to samo, jedynie wygladaly zajebiscie ;) Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez macr0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 O Jordany, jedne z butów które wybitnie mi sie nie podobają ;] Ale to moja subiektywna opinia ;] Ja mam And1 Madness Mid I tylko podeszwa się starła, ale to jest model sprzed dwóch lat. Kumpel kupił rok temu też And1 ale inny model i już mu sie rozpadły. Dosłownie rozpadły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ostatnio dostalem w prezencie od kasjera buty w Auchan - powiem tyle - pelen wypas i mowie calkiem serio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 AND1 i Jordany to dla mnie... jesli chodzi o wyglad i estetyke najwiekszy kicz na rynku. Te buty sa obrzydliwe. W zyciu bym takiej ilosci plastiku na noge nie zalozyl (przynajmniej w takim wykonaniu). Oczywiscie to tylko moja osobista opinia i zaden posiadacz takowych butkow nie musi sie ze mna zgadzac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Co do Jordanów to sie zgodze. Ale tak tylko chce zaznaczyć, że w Madness Midach to co jest białe - to skóra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) jezeli chodzi o and1 to rowniez sie zgodze :D (jeden jedyny wyjatek, gdy kupilem sobie takowe butki, niestety rozpadly sie po krotkim czasie) wedlug mnie design jordanow to przyklad do nasladowania www.jumpman23.com - na tej stronce znajdziecie kazdy model od I do XXI oczywiscie nikomu nie staram sie narzucic gustu, po prostu w tym stylu obuwia jordan po prostu rzadzi i dzieli i taka jest moja opinia ;) Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez macr0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 AND1 i Jordany to dla mnie... jesli chodzi o wyglad i estetyke najwiekszy kicz na rynku. Te buty sa obrzydliwe. W zyciu bym takiej ilosci plastiku na noge nie zalozyl (przynajmniej w takim wykonaniu). Oczywiscie to tylko moja osobista opinia i zaden posiadacz takowych butkow nie musi sie ze mna zgadzac. To widzę, że się zgadzamy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 no niestety ale and1 i jordany nie naleza do najladniejszych butow... na 20 modeli 5 jest ladnych i to zarowno and1 jak i jordany. buty do kosza reeboka i nike sa bardzo fajne... juz sobie jedne upatrzylem, RBK Carter BB III w internecie tych butów jest jak na lekarstwo, a w sklepach to nawet nie slyszeli o takich butach... :P jedne sklep internetowy ma te buty za 400zł... i nie mam jak sprowadzic tych butkow i ilipa straszna:P ma ktos moze jakies wtyki w usa? :D bo w usa kosztuja 60dolcow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Jordany są bardzo fajne, głównie 18-stki. Ale najlepsze Jordany wg mnie to 17-stki, były kiedyś sprzedawane w walizkach, ale kosztowały prawie 600zł. Ale buty zamocne. Te Cartery słabiutkie, te buty wyglądają jak ufo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) To moje buciki, super wygodne, tylko prawy coś skrzypi :D Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez 3qu!l!br!um Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) no niestety ale and1 i jordany nie naleza do najladniejszych butow... na 20 modeli 5 jest ladnych i to zarowno and1 jak i jordany. buty do kosza reeboka i nike sa bardzo fajne... juz sobie jedne upatrzylem, RBK Carter BB III w internecie tych butów jest jak na lekarstwo, a w sklepach to nawet nie slyszeli o takich butach... :P jedne sklep internetowy ma te buty za 400zł... i nie mam jak sprowadzic tych butkow i ilipa straszna:P ma ktos moze jakies wtyki w usa? :D bo w usa kosztuja 60dolcow... zapomniales podkreslic, ze jest to twoja ekstremalnie subiektywna opinia ;) bo dla mnie np. te reeboki sa denne, ale nie ma co sie klocic etc, po prostu poznajemy swoje zdanie na temat roznych marek :] Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez macr0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 no moze i sa w sumie kazdemu sie co innego podoba ;] w kazdym badz razie w pl nie kupie zadnych ciekawych butow do kosza i to mnie martwi;p chyba kupie nowe lebrony na allegro, za 280 mozna juz kupic nowe.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...