macr0n Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 chodzi mi o ten konkretny model, ktory przedstawil Sysak, gdzie moge dostac taki np w Wawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Z tego co wiem, to nie można tych butów kupić w Polsce. Ja kupiłem tu. Okazja mojego życia. ;-) I nawet sprzedawca te kuleczki poobrywał... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Sysak - te buty z tymi kulkami to wyglądaly jakby byly używane... (kulki od skarpetek)... chyba ze to od przymierzania w sklepie... Edytowane 1 Września 2006 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) A ja te czarne Umbro widziałem w Poznaniu w King Crossie w sklepie firmowym Umbro. Ceny nie pamiętam, ale myśle, że jakoś w przyszłym tygodniu bedę tam to spojrze. Edytowane 1 Września 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Sysak - te buty z tymi kulkami to wyglądaly jakby byly używane... (kulki od skarpetek)... chyba ze to od przymierzania w sklepie... Przecież masz napisane: "Prawie nowe - ubrane 3 razy. Przez te 3 razy właściciel, brat, nosił białe skarpety i troche zostało tych białych kuleczek w środku, na wysokości kostki." Ja bym się brzydził nosić po kimś buty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Sysak - te buty z tymi kulkami to wyglądaly jakby byly używane... (kulki od skarpetek)... chyba ze to od przymierzania w sklepie... przeczytaj opis aukcji :rolleyes: Sysak zrob pare fotek tych butow, blisko z przodu i blisko z tylu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 no własnie nie czytalem :P a sam fakt ze juz byly noszone przez kogos (na codzien) troche odrzuca :P ja sobie sprawilem takie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Tak, obejrzałem zdjęcia z aukcji i jestem pewien że są one dostępne. W granicach 250zł. (chodzi o te Umbro ;) ) Edytowane 1 Września 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Te buty na pewno nie były noszone dłużej niż te 3 dni. Z zewnątrz wyglądają idealnie. W środku nie było tych kulek, bo koleś je oderwał. Buty nawet pachniały nowością. Co do tego brzydzenia się... Dla mnie to są nowe buty. :) Nie wyglądają, nie śmierdzą i nie mają ani jednego otarcia, więc są nowe. Jestem z nich zadowolony w 100% i gdybym jeszcze raz miał wybierać, czy kupić czy nie, to nawet bym się nie zastanawiał. Myślę, że prawie 3 razy niższa cena jest warta tych kuleczek w środku. Szczególnie, że za buty płacili rodzice, a nie lubię ich naciągać na drogie rzeczy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 chodzi mi o ten konkretny model, ktory przedstawil Sysak, gdzie moge dostac taki np w Wawie? Co do tych butów to przejedz sie do FACTORY na Ursus a jest tam sklep firmowy UMBRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Jakby kogoś interesowało to ide do King Crossa za jakieś 30 minut kupić sobie buty, więc jak co, to spojrze ile kosztują nowe te co kupił Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Odpowiedź dla szeryffoo, którego temat został zamknięty i nie zdązyłem odpowiedzieć: To trzeba było kupić jak tak tanio oryginały szły ;) Ferrari od 100% sprawdzonych sprzedawców: http://allegro.pl/item124116314_puma_futur..._megasport.html http://allegro.pl/item124903779_puma_sf_fu..._megasport.html http://allegro.pl/item124646816_puma_speed..._megasport.html http://allegro.pl/item123726483_puma_ferra...lep_roz_46.html Oraz oczywiście aukcje z innymi rozmiarami od nich. Edytowane 4 Września 2006 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Apropo Pumy : Ładne, drogie(nawet w niemczech kosztuja po >=100ojro), i strasznie jednakowe(wiekszośc rózni sie tylko materiałem). Pozatym nie wiele sie róznia modele damskie od meskich(wogóle?). I przez to wlaśnie(oprócz ceny) nie pasuja mi te buty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 w sumie w tym momencie to juz mnie to za bardzo nie interesuje ile kosztuja te umbro :P wczoraj kupilem sobie na woli buciki na wiosne, moro sport, ale na prawde ciezko je opisac, bo nie sa to ani adidasy, ani trampki ani halowki, moze zamieszcze fotki, ale na pewno nie dzis ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 W butach Pumy nie podoba mi sie starsznie naciągnięta skóra na nich. Z tego co widziałem to gotowa jest w każdej chwili pęknąć i to mnie zniechęciło do kupna butów tej firmy. Co do Umbro Sysaka to cena 250zł, tyle, że sie akurat skonczyły i muszą z magazynu przyweźć. Ja kupiłem Umbro Monza i Umbro Brazilia dajac 400zł za dwie pary butów czyli jak dla mnie bomba. W najblizszych dniach wrzuce fotki bo teraz juz mi sie nie chce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Ja mam buty Pumy i już chyba tutaj mówiłem, że to jedne z najtrwalszych jakie miałem. Te Ferrari są świetne ale troche za drogie jak dla mnie... o jakieś 99 zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Jakieś Conversy do 250 zeta poleci ktoś ? Może być też z allegro ,ale najlepiej to gdzieś we Wrocku... nawet nie mam zbytnio teraz czasu by jeździć po sklepach a niedługo dostaję za nadgodziny ostatnią wypłatę i myślałem nad jakimiś co by też na jesień stykały. Ogólnie lubię kolor biały ;) Może takie http://www.allegro.pl/item124824513_conver...a_taniocha.html ,tylko mam wątpliwości jak z trwałością i wygodą. Ew. takie... http://www.allegro.pl/item124649712_nowosc...osport_hit.html Edytowane 4 Września 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Te drugie sycą, sam bym takie kupił ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Też bym te drugie brał ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) Jakieś Conversy do 250 zeta poleci ktoś ? Może być też z allegro ,ale najlepiej to gdzieś we Wrocku... nawet nie mam zbytnio teraz czasu by jeździć po sklepach a niedługo dostaję za nadgodziny ostatnią wypłatę i myślałem nad jakimiś co by też na jesień stykały. Ogólnie lubię kolor biały ;) Może takie http://www.allegro.pl/item124824513_conver...a_taniocha.html ,tylko mam wątpliwości jak z trwałością i wygodą. Ew. takie... http://www.allegro.pl/item124649712_nowosc...osport_hit.html Każde skórzane są ok. Kup- będziesz zadowolony. Z zamszowymi już gorzej. Szybko przemakają i nie ważne czy są czarne, czy białe - i tak zaczną robić się szare. Edit. I jak zawsze polecam kolor czarny. ;-) Edytowane 5 Września 2006 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Te drugie sa wypasik ;) Białe sa bardziej elo i ogolnie bardziej mi podchodza, nie sluchaj Sysaka ;) Btw. Kilku kumpli mialo skorzan concersy i wszyscy mieli ten sam problem. Gdy nozka sie troszke spocila to odrazu puszczaly farbe. Jeden smiagl w przefarbionych na czerwono sarpetach a drugi na czarno ;) Dlatego troszke sie obawiam tych butkow, choc moze teraz juz naprawili ten problemik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 No to ja teraz wrzuce zdjęcie moich butów, wczoraj kupinych Umbro Monza-A, buty do szkoły Umbro Brazilia, do normalnego chodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Dobra decyzja podjęta. Biorę te drugie consy ... bo też mi się podobają i mojej kobiecie (ale to też kobieta i dla niej co białe to ładne ;) ) ,dlatego potrzebowałem jeszcze jakiś dodatkowych opinii... Będę się starał dorwać je poza Allegro. Nie mam ostatnio najmilszych wspomnień z tą firmą ...Dzięki za opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Ja mam Consy już 1,5 roku i nic mi nie farbowały. A skóra jak nówka, tylko że na noskach jest już zrypana ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Ja dziś w realu widziałem te Consy białe, drugie. Jakieś takie dziwne, na fotach lepiej wyglądają niż w rzeczywistości - ale może bym sie przyzwyczaił... Kurde, ciężka sprawa, ale buty kupic trzeba, bo mój czerwony zamsz staje sie powoli brązowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) Jak się mi nie spodobają kiedy zobaczę na własne oczy, to wezmę najwyżej jakieś inne... może and1 (widziałem parę fajnych ale te ceny :| ), sam już nie wiem. Nie cierpię kupować butów, masz na tyle kasy i nie wiesz co wybrać. Dołożę jeszcze z 50 zeta i przejdę się po sklepach najpierw poszukać te Consy bo na zdjęciach wyglądają nie źle. Edytowane 5 Września 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Heh a Ja uwielbiam kupywać buty :P I zawsze coś po chwili znajde, ale to przeważnie przez neta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 nie kupuj and1, moze wygladaja fajnie, ale skora jest najnizszej jakosci, popeka Ci w pare miechow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) jedyne prawdziwe, orginalne, kultowe nic ich nie pokona, zadna wariacja moro, lakierowanie, pacywki - nic. Tylko i wylacznie czarno-biale albo cale biale. TO sie nazywa klasyka. Nie wiem, moze dlatego ze slucham grunge a moze dlatego ze zygam tymi szpanerami noszacymi te obudowane kandachary ktore przypominaja kozaki sofix, ja zawsze wywalam swoje trampki za 13zl bez krempacji pokazujac ze LEJE te wszystkie "markowe" buty, chociaz nie powiem bo jak ide na korty to zakladam wilsony. I oczywiscie nie chodze zawsze i wszedzie tylko i wylacznie w trampkach (zima :lol: ) lae generalnie kiedy tylko moge zakladam swoje trampki :lol: I jestem zarabiscie zadowolony ze malo ludzi chodzi w takich butach zazwyczaj sa ta indywidualisci, rzadko sie zdarza zeby takie buty nosilo sie z przypadku jaki trendy-pozer zalozy buty za 13zl, wiec mam troche indywidualnosci :-) Aha jak bylem we wloszech to widzialem takie buciki po 100€ w...... salonie pumy.... co dziwne identycznie toczka w toczke jak te z hali targowej bez zadnych nadrukow i metek fabrycznych pumy albo inego potentata obuwniczego. A niech tam wkleje jeszcze wam cos ciekawego na temat tych kultowych bucikow :-) Wielu osobom trampki wciąż kojarzą się z czasami Peweksów, SKO, oranżady w proszku i szkolnych fartuszków. W Polsce traktowane są raczej pogardliwie, jako buty drugiej kategorii. - Na Zachodzie od lat jednak są symbolem nonszalancji, luzu i nonkonformizmu. Kojarzą się z punkiem i grunge'em. Kurt Cobain nosił trampki. Współcześni projektanci lubią wykorzystywać je do przekornego przełamywania elegancji i chętnie łączą np. z garniturem - mówi Gosia Biernacka, stylistka. - Trampki powracają razem z modą na oldschoolowe gadżety. Kto by pomyślał, że popularne u nas 20 lat temu "czeszki" wrócą do łask i staną się ostatnim krzykiem mody. Trampki nigdy w zasadzie nie zniknęły z modowego horyzontu, teraz jednak znowu zaczynają święcić prawdziwe triumfy w młodzieżowej modzie. Dziś, w czasach kiedy przy projektowaniu sportowych butów wykorzystuje się niemal kosmiczne technologie, trudno uwierzyć w to, że trampki pierwotnie były zaprojektowane jako buty... koszykarskie. Pierwszy model najpopularniejszego dziś firmowego trampka Converse All Stars został wyprodukowany w 1917 roku! Buty miały grubą gumową podeszwę i czarny materiałowy wierzch. Sięgały za kostkę. I zostały przez koszykarzy zupełnie zignorowane... Pierwszym, który przekonał się do nowego obuwia, był Charles "Chuck" H. Taylor, gracz drużyny Akron Firestones, zwany później "ambasadorem koszykówki". Taylor gorąco zaangażował się nie tylko w promowanie ulubionego sportu, ale i ulubionego modelu butów do gry. Edytowane 13 Września 2006 przez hooded man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Ja nie wiem jak można w trampkach chodzic, nie dość że mi się to kompletnie nie widzi, to na dodatek są niewygodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...